CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Shannen Doherty μετά τη χημειοθεραπεία και το συγκινητικό της μήνυμα

Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο συνεχίζεται αλλά η 45χρονη ηθοποιός δεν έχει χάσει το κουράγιο της και παραμένει δυνατή. Σε αυτό βοηθάει φυσικά αρκετά το γεγονός ότι προσπαθεί να ζει τη ζωή της ακριβώς όπως θα έκανε αν ήταν υγιής.

”Μια μέρα μετά τη χημειοθεραπεία και όπως βλέπετε έχω κόκκινο πρόσωπο, είμαι λίγο πρησμένη από τα στεροειδή, δεν αισθάνομαι και πολύ καλά, είμαι κουρασμένη- χτες μάλιστα ζαλιζόμουν και πονούσα. Τυπική μέρα δηλαδή όταν κάνεις χημειοθεραπεία και ειλικρινά θα προτιμούσα να είμαι στο κρεβάτι μου αλλά μαντέψτε που πηγαίνω- στο γυμναστήριο” λέει στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο instagram της και δεν γίνεται να μην συγκινηθείς με τη δύναμη που έχει.

Όπως λέει και στη λεζάντα του βίντεο, θέλει να γυμνάζεται γιατί νιώθει ότι την βοηθάει να γίνει καλά, ”Δεν είναι πάντα εύκολο και μερικές φορές δεν μπορώ να πάω την επόμενη ακριβώς μέρα στο γυμναστήριο, αλλά προσπαθώ για να τονώσω την κυκλοφορία του αίματος και να ξεφορτωθώ τις τοξίνες από το αίμα μου”.

Στη συνέχεια μάλιστα ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει και χρησιμοποίησε τα hashtag #fightlikeagirl και #warrior. Η στάση ζωής που έχει υιοθετήσει η ηθοποιός, αν μη τι άλλο αποτελεί παράδειγμα και αξίζει πολλά μπράβο.