CELEBRITIES

Η Φαίδρα Δρούκα είναι 45 ετών, ακομπλεξάριστη και ποτέ δεν “καιγόταν” να κρεμαστεί στα περίπτερα

NDP Photo Agency

Η πρώτη εικόνα της ατίθασης (!) κοκκινομάλλας από τηλεοράσεως, μας ταξιδεύει πίσω στην οικογενειακή σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδύθηκε την τρελή ξαδέρφη της Μαργαρίτας, Χαρά. Η Φαίδρα Δρούκα αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη το 1993 και όπως λέει χωρίς περιστροφές είναι σήμερα 45 ετών και καθόλου δεν την αναστατώνει αυτό. Διέγραψε μια σταθερή πορεία στο θέατρο, συνεργαζόμενη μεταξύ άλλων και με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, αλλά και το Ελεύθερο Θέατρο πλάι στον θίασο του Δάνη Κατρανίδη.

 

Αν χαζεύεις τηλεόραση τα βράδια του καλοκαιριού σίγουρα θα έχεις πέσει πάνω στην τηλεοπτική σειρά που την έκανε περισσότερο διάσημη στο πανελλήνιο. Ο λόγος για τα «Υπέροχα Πλάσματα» από το μακρινό 2007, όταν η Μυρτώ Κοντοβά και ένα ιδιαίτερο στιλ σίριαλ με λίγο από Sex & The City και μπόλικη αλήθεια για μια Αθήνα που μάλλον δεν υπάρχει πια, έβαζε για πρώτη φορά τον Alpha στο παιχνίδι της μυθοπλασίας.

Ήμουν ”άτυχη” γιατί δεν εξαργύρωσα την επιτυχία των Υπέροχων Πλασμάτων

«Ήμουν ”άτυχη” γιατί δεν εξαργύρωσα την επιτυχία των Υπέροχων Πλασμάτων. Αυτό θα μπορούσε να εκτοξεύσει, αυτό που λέμε το ”κασέ”» θα πει σήμερα η Φαίδρα Δρούκα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» για εκείνη την εποχή. Ωστόσο πάντα θέλει να κλείνει τις συμφωνίες για τη δουλειά της, ανά περίπτωση. «Μπορεί και να χαλάσω μια συμφωνία γι’ αυτό (τις απολαβές μου). Έχει τύχει να μην κάνω πίσω» σχολιάζει.

 

Ακολούθησαν δεκάδες ρόλοι στο θέατρο και ένα πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές», ενώ παράλληλα έφτιαχνε την οικογένειά της, με τον άνθρωπο της και τον έξι ετών σήμερα γιο τους. Έναν κόσμο για τον οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα. «Δεν ενδιέφερε τον κόσμο η προσωπική μου ζωή, δεν είχα καμιά hot ιστορία. Δεν ήμουν με κάποιον celebrity ή κάποιον επιχειρηματία» αναφέρει στην εκπομπή και προσθέτει: 

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδεχομένως να είχαν σαν στόχο να είναι κρεμασμένοι στο περίπτερο. Εμένα δεν ήταν αυτός ο στόχος». Πάντως, η ηθοποιός παραδέχεται πως δεν τα πάει καλά με τις δημόσιες σχέσεις. «Εμένα στα μαγαζιά μου αρέσει να βγαίνω, να τρώω, να πίνω, παλιότερα να χορεύω. Δεν μου αρέσει να κλείνω δουλειές» σχολιάζει.

  ΑΝΤ1

Μπορεί να αγαπά τη δουλειά της, όμως της αρέσουν πολλά περισσότερα από το σανίδι. «Μου φαίνονται πολύ παλιομοδίτικο πλέον, να πεθάνεις πάνω στη σκηνή. Μου φαίνεται λειψό να το πιστεύεις αυτό» αναφέρει και τονίζει πως δικό της όνειρο είναι να προλάβει να δει εγγόνια και να ζήσει πλάι στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δεν ήμουν ποτέ η τύπισσα που θα είναι εξώφυλλο στο περιοδικό, η φαντασίωση, το σε sex symbol. Δεν με ενδιαφέρει

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει απωθημένα. «Δεν ήμουν ποτέ η τύπισσα που θα είναι εξώφυλλο στο περιοδικό, η φαντασίωση, το σε sex symbol. Δεν με ενδιαφέρει και ίσως αυτό […] πολλές φορές να είναι πιο γοητευτικό» σχολιάζει για την εμφάνιση και τα χρόνια που περνούν, αλλά όπως φαίνεται δεν την τρομάζουν.

Δείτε την συνέντευξή της στο «Καλοκαίρι Μαζί Στις 10»:

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency