CELEBRITIES

Η Demi Lovato ποζάρει ημίγυμνη σαν pin up girl

Aν κάτι μπορεί να σου εγγυηθεί ότι η φωτογράφισή σου θα είναι πετυχημένη, αυτό είναι ο συνδυασμός sexiness, παιδικότητας και χρώματος. Το τεύχος του περιοδικού Complex για τον μήνα Οκτώβριο είχε όλ' αυτά τα στοιχεία, τοποθετώντας την Demi Lovato topless, σε μια φουσκωτή μπανάνα.

Η 23χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tony Kelly με pin up look, σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της. Με βασικό αξεσουάρ τις μπανάνες, η Demi χρησιμοποιεί και μπαλόνια με το όνομά της, καθώς κι ένα τεράστιο φλαμίνγκο.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι τα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς που την εκφράζουν, η Demi αμέσως μίλησε για τις Kardashians. ”Όταν έγιναν διάσημες έφεραν την επανάσταση στο τι είναι όμορφο σε ό,τι αφορά στα γυναικεία κορμιά. Για τόσα χρόνια ήταν στη μόδα το heroin-chic που είχαν τα supermodels των 90’s και νιώθω πως όταν οι Kardashians βγήκαν στο προσκήνιο, όλοι άρχισαν να ασχολούνται μαζί τους επειδή ήταν διαφορετικές. Και όλοι έλεγαν “Ξέρεις τι; Αυτό είναι όντως όμορφο”.”

Από τις Kardashians κι έπειτα, παρατήρησα ότι η Beyonce ήταν πιο παχιά, αλλά και η Nicki Minaj. Kι όταν λέω ”παχύ” – όπως όταν λέω τα μπούτια μου παχιά – το λατρεύω! Πιστεύω πως είναι ένα καλό πράγμα. Παρακολουθώντας τις, έμαθα να αποδέχομαι το σώμα μου. Έρχονται όλο και περισσότερες μέρες στις οποίες νιώθω περήφανη για το κορμί μου.

Η Demi Lovato ανάγεται σιγά σιγά σε ένα καινούριο role model και παίρνει ενεργά μέρος στην προσπάθεια πολλών celebrities να μάθουν στα νέα κορίτσια να αγαπούν τον εαυτο τους.