CELEBRITIES

Η Amber Rose ντύνεται στα ροζ και θυμώνει με όσους δεν ξέρουν τι θα πει φεμινισμός

Η λέξη stripper στο βιογραφικό της, έχει κάνει πολύ κόσμο να την κατακρίνει για τον ενθουσιασμό που δείχνει σήμερα γύρω από τα ζητήματα του φεμινισμού. Η ίδια θυμώνει με όσους αγνοούν τι θα πει να είσαι "φεμινίστρια" και ποζάρει αναδεικνύοντας τις καμπύλες και τη θηλυκή της πλευρά για τη Missguided.

 

Ζω τη ζωή μου για μένα και κάνω ό,τι θέλω. Η κοινωνία είναι πολύ κακή γι’ αυτό εγώ με αποκαλώ “τσούλα”. Συνεχίζω να είμαι άνετη με τη σεξουαλικότητά μου ώστε να μη μπορέσει κανείς να με κατακρίνει ή να πει κάτι που δεν έχω πει εγώ για τον εαυτό μου.

 

Χρησιμοποιούν το παρελθόν μου για να αποδείξουν ότι δεν είμαι αρκετά καλή για κάτι. Δε θα έλεγαν ποτέ σε έναν άντρα ότι δε μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους εξαιτίας του παρελθόντος του.

 

Δεν έχει πλάκα να σε αποκαλούν κάπως επειδή φοράς προκλητικά ρούχα ή κάτι με το οποίο νιώθεις σέξι. Αν όμως συνεχίσεις να το κάνεις κόντρα σε όλα αυτά, μετά από λίγο θα νιώθεις πιο δυνατή.

 

Η ζωή γίνεται πιο διασκεδαστική όταν ξυπνάς το πρωί και ντύνεσαι χωρίς να νοιάζεσαι καθόλου για το τι θα πει ο κόσμος.

 

Όλοι κάνουν λάθη, απλά οι άντρες δεν κατακρίνονται το ίδιο σκληρά για τα δικά τους. Τους κάνουν απλά ένα πατ στην πλάτη και είναι άδικο.