CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε τι πήγε λάθος στις ερωτικές της σχέσεις

Το ερωτικό παρελθόν της Gwyneth Paltrow είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και cool που έχει υπάρξει στο Hollywood- από τον Brad Pitt, μέχρι τον Ben Affleck και τον Chris Martin, όποιον πρώην της και να διαλέξεις είναι όλοι hot.

Οι ιστορίες που υπάρχουν στο internet για τον καθένα γεμίζουν βιβλία και γίνονται άνετα σενάρια ταινιών. Η Gwyneth σε πρόσφατη συνέντευξή της με την Sophia Amoruso στο Girlboss Radio μίλησε για τους πρώην της, συγκεκριμένα τι ήταν αυτό που πήγε λάθος στις σχέσεις της.

Κατέστρεψα πολλές σχέσεις

Η Gwyneth γνωρίστηκε με τον Brad Pitt στα γυρίσματα της ταινίας ”Seven” το 1996 και έμειναν μαζί για ένα χρόνο ενώ αμέσως μετά το χωρισμό τους ήρθε στη ζωή της ο Ben Affleck, με τον οποίο είχε σχέση 3 χρόνια. Το 2003 παντρεύτηκε τον Chris Martin, με τον οποίο απέκτησε 2 παιδιά και χώρισαν το 2014. ”Είμαι πολύ καλή φίλη, καλή αδερφή, κόρη και μητέρα αλλά πιθανότατα είμαι πιο ευάλωτη στις ερωτικές σχέσεις, τα καταστρέφω όλα” δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε ότι έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της ώστε να καταφέρει να έχει μια καλή σχέση.

”Για εμένα μια σχέση θεωρείται επιτυχημένη όταν είναι λειτουργική. Όταν γίνεται δουλειά και από τις δύο μεριές. Πιστεύω ότι δεν είσαι πετυχημένος στη ζωή αν δεν έχεις μια ποιοτική σχέση. Έτσι, αν δεν έχεις καλή σχέση με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου, τους κολλητούς σου, είναι δύσκολο να πετύχεις γενικότερα”.

 

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP