CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Παντρεύεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Brad Falchuk

Instagram/Gwynethpaltrow

Σε συνθήκες άκρας μυστικότητας φαίνεται πώς οργάνωσε τον γάμο της με τον 47χρονο παραγωγό Brad Falchuk η 46χρονη Gwyneth Paltrow, καθώς ακόμα και το αμερικανικό People πήρε χαμπάρι τις προθέσεις της μόνο λίγα 24ωρα πριν το Μυστήριο.

Η ηθοποιός και ο μνηστήρας της θα παντρευτούν στο σπίτι του κωμικού Jerry Seinfeld στα Hamptons μέσα στο Σαββατοκύριακο και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν συγκεντρωθεί ήδη εκεί. Μάλιστα εθεάθησαν όλοι μαζί στην πρόβα του γαμήλιου δείπνου τους το βράδυ της Παρασκευής.

Το ζευγάρι είχε ήδη παραθέσει ένα ανοιχτό πάρτι αρραβώνων τον Απρίλιο στο Los Angeles με καλεσμένους λαμπερούς αστέρες του Hollywood. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2015 μετά από έναν χρόνο φημολογίας που τους ήθελε ζευγάρι, ενώ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους με μια κοινή φωτογραφίση στο περιοδικό της Gwyneth Paltrow Goop Magazine τον Ιανουάριο.

Η ηθοποιός που την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου είχε τα γενέθλιά της έχει δηλώσει ενθουσιασμένη για τις ετοιμασίες του γάμου της. «Είμαι ενθουσιασμένη με τα πάντα. Ποτέ δεν είχα παντρευτεί ως τώρα. Οπότε αν και είμαι 46 νιώθω σαν 21χρονη» είχε πει σε συνέντευξή της στο PeopleStyle.

Η Gwyneth Paltrow είχε πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο με τον Chris Martin λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, την 14χρονη σήμερα Apple. Η τελευταία και ο 12χρονος αδερφός της Moses σίγουρα ετοιμάζονται μαζί της για τη μεγάλη μέρα του γάμου της.

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/Gwynethpaltrow