CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Brad Falchuk

Instagram/Gwynethpaltrow

Μπορεί να έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τον γάμο της με τον Brad Falchuk αλλά για την 47χρονη Gwyneth Paltrow είναι σαν η τελετή να έγινε χθες. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με το Valentino νυφικό της μόλις την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και τα like όπως καταλαβαίνεις συγκεντρώθηκαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες.

«Γι’ αυτούς που το ζήτησαν, ορίστε μια μικρή ματια στην καλύτερη ημέρα της ζωής μας» σημείωσε μεταξύ άλλων η Gwyneth Paltrow. Η ίδια και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης σε μια κλειστή τελετή με 70 καλεσμένους στα Hamptons στις 29 Σεπτεμβρίου. Η ίδια μοιράστηκε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από την ρομαντική τελετή στο site της εταιρείας της Goop. Σε κάθε μία από τις φωτογραφίες, όπως και σε αυτή που βλέπεις πιο κάτω από τον γάμο της, κυρίαρχα συστατικά και απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι η αγάπη και η χαρά.

 

Η ίδια άλλωστε είχε πει πώς παρότι έχει έναν γάμο στο ενεργητικό της με τον Chris Martin ένιωσε πώς αυτός είναι ο πρώτος της πραγματικός γάμος. Άλλωστε αυτή ήταν η πρώτη φορά που σχεδίασε μια γαμήλια τελετή και δεξίωση αφού με τον Chris είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Κι αυτός ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς, όπως είδες, αποτυπώθηκε από άκρη σε άκρη του προσώπου της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Gwynethpaltrow