CELEBRITIES

Ο Guy Ritchie στο κόκκινο χαλί με την κούκλα σύζυγό του. Madonna mia

Joel C Ryan/Invision/AP

Ο Guy Ritchie και η σύζυγός του, Jacqui Ainsley, περπάτησαν στο κόκκινο (κίτρινο για την ακρίβεια) χαλί της ταινίας ''Lion King'' στην επίσημη ευρωπαϊκή πρεμιέρα της. Λευκό σύνολο και πέδιλα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Πολύ όμορφη θα μου πεις. Πολύ όμορφη θα πω κι εγώ.

Guy Ritchie: ”Έχω δουλέψει ως υδραυλικός στην Ίο. Έσκαβα χαντάκια”

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2015 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 7χρονο Rafael, την 6χρονη Rivka και τον 5χρονο Levi.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Όπως πολύ καλά θυμάσαι ο Guy Ritchie έχει υπάρξει παντρεμένος με την Madonna. Παντρεύτηκαν στο Κάστρο Σκίμπο της Σκωτίας το 2000 ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2008. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2009.

«Απόλαυσα τον πρώτο μου γάμο. Σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο να έχω μετανιώσει. Η εμπειρία ήταν σίγουρα θετική. Λατρεύω τα παιδιά που ήλθαν από αυτό τον γάμο και δεν θα το έβλεπα αλλιώς. Όμως, στο τέλος προχωράς μπροστά, έτσι δεν είναι; Μπήκα μέσα σε μια σαπουνόπερα και έζησα μέσα σε αυτή για αρκετό καιρό. Πιθανότατα όμως να μπορώ να μιλήσω περισσότερο για αυτό σε 10 χρόνια από σήμερα. Όταν καταλήγεις με αρκετά από αυτά τα οποία κυνηγούσες και στο μεταξύ αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις σκοντάψει σε ένα σωρό ρηχές νίκες, τότε γίνεσαι βαθιά φιλοσοφικός. Χαίρομαι πολύ που αυτή την εμπειρία εγώ τη βίωσα σε επιτάχυνση. Είμαι χαρούμενος που έβγαλα χρήματα, με άλλα λόγια. Και είμαι χαρούμενος που παντρεύτηκα» ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Details.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP