CELEBRITIES

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχεται πρώτη φορά τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου

NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά στο ''Happy Day'' και την Τίνα Μεσσαροπούλου και παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση του με τη στενή του συνεργάτη εδώ και χρόνια, Νάνσυ Αντωνίου.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιοι άνθρωποι του έλειψαν όταν βρέθηκε στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του Nomads.

«Όταν ήμουν στο Nomads μου έλειψε πάρα πολύ ο γιος μου και ο άνθρωπος που έχω στη ζωή μου. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο γιατί με τον άνθρωπο μου μπορούσα να συνεννοηθώ και να καταλάβει, ο γιος μου δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει τόσο πολύ ότι έλειπα.»

Αν και η Τίνα Μεσσαροπούλου θέλησε να πάρει περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου εκείνος τοποθετήθηκε προσεκτικά, μη θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έκταση.

«Δε θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάω γιατί κανένας νομίζω δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά μου. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί, δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Όλα θέλουν το χρόνο τους και όταν υπάρχουν και παιδιά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το πότε θα συμβούν κάποια πράγματα. Όλα υπάρχουν στο μυαλό μου και τίποτα δεν υπάρχει. Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό. Δε με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου, όταν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου και για το τι έχεις δίπλα σου αυτά είναι δικαιολογίες.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency