CELEBRITIES

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντώνιου ανέβασαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram

ndp

Μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, όμως είναι παραπάνω από φανερό πλέον ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου δεν είναι απλά συνεργάτες. Οι δυο τους βρίσκονται μαζί και εκτός δουλειάς και μάλιστα περνούν φέτος μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό. Από εκεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μοιραστεί όχι μόνο την κοινή τους φωτογραφία αλλά και την κοινή τους ευχή για τις γιορτές πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε σοβαρά.

«Rock Χρόνια Πολλά από Γρηγόρη και Νάνσυ!» έγραψε  ο παρουσιαστής του The 2Night Show ποζάροντας στο πλευρό της καλής του.

Λίγες ώρες αργότερα ο παρουσιαστής μοιράστηκε ένα ακόμα μήνυμα που αντανακλά την προσωπική του ευτυχία. «Κάπου κοντά στα Χριστούγεννα καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κάτι που θα ήθελες να αποκτήσεις σαν δώρο, γιατί αυτά που θέλεις πια δεν αγοράζονται», έγραψε, και θα συμφωνήσουμε.

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση που τους θέλει να είναι εδώ και αρκετούς μήνες ζευγάρι. Ωστόσο, η στάση τους δείχνει πολλά αφού οι δύο συνεργάτες παραμένουν αχώριστοι και εκτός πλατό, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη πολυάριθμες κοινές εξόδους. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου που γίνεται γνωστή μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Κόκλα με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αναστάση.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency