CELEBRITIES

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έδωσε το “παρών” στον γάμο του Αντώνη Ρέμου

ndp

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διατηρούν μια φιλία που κρατά εδώ και χρόνια. Ωστόσο με τα Μυστήρια δεν τα πάνε ιδιαιτέρως καλά αφού στις βαπτίσεις τον παιδιών τους ο ένας απουσίαζε από το πλευρό του άλλου. Ωστόσο αυτή τη φορά στη σημαντική στιγμή του γάμου του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βαρυπόμπη, ο αδελφικός του φίλος ήταν εκεί και γιόρτασε την χαρά του.

Πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος έχοντας ως καλεσμένο στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε παραδεχτεί πώς είχε ξεχάσει να τον καλέσει στην βάπτιση της κόρης του Ελένης. «Στη βάφτιση έτυχε να ξεχάσω πολύ σημαντικούς ανθρώπους, γιατί λέγαμε να τον κάνουμε σε μικρό κύκλο, μετά ο κύκλος αυτός μεγάλωνε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Δεν σκεφτήκαμε με την Υβόννη ποιοι είναι φίλοι μας κλπ και ξεχάσαμε πολύ σημαντικούς ανθρώπους όπως εσύ. Η Βίσση έκανε 4 χρόνια να μου μιλήσει γι’ αυτό», είπε σχετικά ο Αντώνης Ρέμος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να απαντά: «Ορισμένοι φίλοι σου πληγώνονται όταν τους ξεχνάς».

Όσο για την βάφτιση του δικού του γιου ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος και μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να ταξιδέψει στη Νάξο όπου είχε τελεστεί το Μυστήριο αλλά χωρίς να τα καταφέρει τελικά. Ευτυχώς τα λάθη και οι ατυχίες του παρελθόντος δεν επαναλήφθηκαν και οι δύο καλοί φίλοι γλέντησαν παρέα στον παραμυθένιο γάμο, όπως πρόδωσαν και στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι σε Instastory όπως το παρακάτω.

Instagram/harissianidis

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency