CELEBRITIES

Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Η έξοδος που αποδεικνύει ότι ο γάμος δε σκοτώνει τον έρωτα

ndp

Τι κι αν έχουν συμπληρώσει οκτώ χρόνια γάμου; Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας όπως συνηθίζουν σε κάθε μία από τις λιγοστές εξόδους τους, έτσι και στην τελευταία από αυτές διέψευσαν το ρητό που λέει πώς ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Ο έρωτας τους είναι ακόμα ζωντανός.

Το ζευγάρι βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών και παρακολούθησε το πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου μαζί με φίλους, μεταξύ των οποίων και η σύντροφος του τραγουδιστή Ευαγγελία Αραβανή. Η Γωγώ τραγουδούσε, ο Τραϊανός καμάρωνε στο πλευρό της και την αγκάλιαζε. Απλά τα πράγματα. Έπειτα η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκαν και στο καμαρίνι του τραγουδιστή για να τον συγχαρούν κλείνοντας την βραδινή τους έξοδο με μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

ndp

 

ndp

 

ndp

 

ndp

 

«Δεν τον ερωτεύτηκα με τη μία. Ήταν εκφοβιστικός όταν τον είδα. Ήταν πολύ αρσενικό. Είδα έναν άντρα δυο μέτρα και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό για μένα. Τον γνώρισα δέκα μήνες αφότου πήρε διαζύγιο. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά γιατί έχω ακούσει πως εγώ τον χώρισα!! Η ιστορία αυτής της σχέσης που δεν ήταν η πιο ιδανική στην αρχή και η κατάληξη αυτής λες ότι αυτό είναι μοίρα» είχε πει για τη γνωριμία τους στην Ελένη Μενεγάκη η γυμνάστρια και σχεδιάστρια ρούχων. Η ίδια συμπλήρωνε: «Είναι φοβερός σαν μπαμπάς και το έχει πολύ. Όταν τον είδα με παιδιά σκέφτηκα αυτός ο άνθρωπος θέλω να κάνει το παιδί μου. Το παιδί ήρθε τυχαία». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Βικτώρια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency