CELEBRITIES

Ποια συμφιλίωση; Το καρφί του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Γιώργο Λιάγκα για το γάμο του Ρέμου

ndp

Φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας απασχολούν τα Μέσα για έναν κοινό λόγο: το αμφίβολο τηλεοπτικό τους μέλλον. Οι δύο παρουσιαστές που ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 παραμένουν σε απραξία για το πρώτο μισό της σεζόν, γεγονός που έθιξε ο Γιώργος Λιάγκας παρουσία του Γρηγόρη και όλων των καλεσμένων του γάμου του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Και τώρα ήρθε η σειρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου να σχολιάσει αυτή την κίνηση. Ναι, ναι, σωστά μαντεύεις: Η κόντρα τους ξεκινά και πάλι.   

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε να μιλά για το τηλεοπτικό του μέλλον και διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για τα επόμενά του σχέδια. «Όταν έχω ένα συμβόλαιο με ένα κανάλι σημαίνει ότι για το διάστημα που έχω δεσμευτεί για κάποιο διάστημα ανήκω εκεί. Πρέπει να βρίσκεσαι δίπλα στο κανάλι που μπορεί να περνάει κάποια στιγμή παράξενες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά και τίποτα δεν προμήνυε ότι λίγα λεπτά μετά θα ξέθαβε και πάλι το τσεκούρι του πολέμου με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ενώ λοιπόν νομίζαμε ότι στον γάμο του Αντώνη Ρέμου επήλθε η συμφιλίωση των δύο παρουσιαστών μετά από μία άβολη μεν, υπαρκτή δε συνάντησή τους στην πίστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την ανατροπή μιλώντας για την στιγμή εκείνη. «Περάσαμε καταπληκτικά στο γάμο του Αντώνη Ρέμου. Ήταν ο καλύτερος γάμος που είδα. Με το Γιώργο Λιάγκα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τη στιγμή με το Γιώργο στο γάμο δε θα ήθελα να τη σχολιάσω. Ήταν μια παράξενη στιγμή. Πας σε ένα γάμο για να περάσεις καλά και να πεις όμορφα λόγια… Εγώ όταν πηγαίνω έξω και θέλω να είμαι χαρούμενος, είμαι χαρούμενος και δε προσπαθώ να αλιεύσω τη στιγμή για να πω κάτι άλλο», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας αιχμές για τον συνάδελφό του για τα παράπονα που εξέφρασε τότε για τον ΑΝΤ1.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency