CELEBRITIES

Γιώργος Λιάγκας – Βίκυ Κάβουρα: Μαζί στη Μύκονο, μετά την παρεξήγηση

NDP Photo Agency

Στης Μυκόνου τα νερά έκαναν τα μπάνια τους Γιώργος Λιάγκας και Βίκυ Κάβουρα. Στην παραλία της κοσμοπολίτικης Ψαρρούς λιάστηκαν σε διπλανές ξαπλώστρες. Διευκρίνιση: κάτω από την ίδια ομπρέλα, άρα στην ίδια παρέα. Οι φήμες του παρελθόντος τους θέλουν ζευγάρι χωρίς οι ίδιοι να έχουν επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται. Η μοναδική φορά που η ηθοποιός μίλησε ήταν για να ενημερώσει πως οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν.

Διάβασε ακόμα: Το τηλεοπτικό μέλλον των Μπακοδήμου, Καπουτζίδη, Τανιμανίδη μετά την αποχώρηση του Acun Ilicali από τον ΣΚΑΪ

Υπήρχε παρεξήγηση κι ας μην την ξέραμε εμείς. Υπήρχε αλλά λύθηκε. «Με τον Γιώργο Λιάγκα ήμασταν σε ένα event καλεσμένοι, είμαστε μια χαρά. Μιλήσαμε λίγο γιατί είχαμε μια παρεξήγηση στο παρελθόν, τα βρήκαμε και όλα καλά, αυτό έχω να πω μόνο. Δε θα είμαι στη νέα του εκπομπή, εγώ συνεχίζω στο OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.

Θα μου πεις στις φωτογραφίες μόνο τη Βίκυ βλέπεις και πρόβλημα όρασης δε θα σου πω πως έχεις. Θέλει μία κάποια παρατηρητικότητα. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω της είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Σίγουρα πράγματα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στις αρχές του 2018 τα δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι, γεγονός που οδήγησε την Βίκυ Κάβουρα να τοποθετηθεί δημόσια.

«Μάλιστα, το άκουσα κι αυτό. Πόσο να αντέξει το στομάχι μου πρωί πρωί. Θερμά συγχαρητήρια στον “άνθρωπο” που το έγραψε. Τρελή φαντασία. Αλλά να αλλάξει επάγγελμα, καθώς η δημοσιογραφία απαιτεί και κάποια ηθική. Ντροπή και αίσχος. Έλεος πια.»

 

Το δημοσίευμα ανέφερε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινή έξοδο και πως το (φημολογούμενο) ειδύλλιο έληξε άδοξα όταν ο παρουσιαστής πήγε να την δει στο θέατρο και «έπεσε» σε κάμερες και φωτογράφους και έφυγε εκνευρισμένος. Σε τηλεφώνημα την ίδια μέρα η ηθοποιός του εξήγησε πως τις είχε καλέσει η ίδια.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency