CELEBRITIES

Γιώργος Σαμαράς: “Δε θα βγάλω φωτογραφίες να το πουλήσω. Δεν είμαι με την Κωνσταντίνα Κομμάτα για να με σχολιάζει ο κόσμος”

Instagram/samaras_official

Ο πανύψηλος Γιώργος Σαμαράς δεν «παίζει μπάλα» μόνο στα γήπεδα αλλά και στα εξώφυλλα των περιοδικών. Ο ποδοσφαιριστής, ήταν συχνός «ένοικος» των lifestyle περιοδικών, από την εποχή που είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου και έπειτα με την Ελένη Φουρέιρα, και συνεχίζει να κοσμεί τα εξώφυλλά τους και με δημοσιεύματα που αφορούν την τωρινή του σχέση με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα. Ήταν, όπως υποψιάζεσαι, επόμενο να ερωτηθεί για την δημοσιότητα που λαμβάνει η ιδιωτική του ζωή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr και τον Παντελή Βλαχόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής δηλώνει πώς όλα είναι διαχειρίσιμα, ακόμα και το κυνηγητό των paparazzi, και όλα έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του.

«Δεν είχα ανάγκη να μιλήσω οπουδήποτε, δεν έχω βγει ποτέ σε τηλεοπτική συνέντευξη για τα εξωαγωνιστικά, ουτέ καν για τα ποδοσφαιρικά. Δεν έχω δώσει συνέντευξη στο δρόμο, τύπου τι έχεις να πεις;. Κάποιος πρέπει να γράψει κάτι, τι να κάνω για τις βλακείες που γράφονται, αφού δεν τα λέω εγώ. Δε μιλούσα με παπαράτσι και τέτοια. Αφού εγώ δεν τα έλεγα, υπήρχαν άνθρωποι που έγραφαν ό,τι ήθελαν. Ας με έπαιρνε τηλέφωνο κάποιος, έστω ένα τηλέφωνο και να ρωτούσε: ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό, να έλεγε τουλάχιστον μία αλήθεια. Πόσες φορές, ξέρεις, έχουν βγάλει συνεντεύξεις μου που δεν έχω δώσει ποτέ και παίρνανε κομμάτια τηλεοπτικές εκπομπές. Επειδή δεν μιλάω; Άστα αυτά”», είπε ο Γιώργος Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

«Όταν έπαιζα μπάλα και ήμουν με όμορφες κοπέλες ή τώρα με την Κωνσταντίνα δεν το έκανα και δεν το κάνω για τα περιοδικά, το κάνω γιατί περνάω καλά με τον άνθρωπό μου. Δεν είμαι με την Κωνσταντίνα για να με σχολιάζει ο κόσμος, δε θα δώσω λογαριασμό ή δε θα βγάλω φωτογραφίες να το πουλήσω. Δεν έχω λόγο. Να με πουλήσει μία ομάδα σε άλλη ΟΚ, αλλά είναι προσωπική ζωή, το ποδόσφαιρο είναι για όλους, πρέπει να μιλήσω για το παιχνίδι περνώντας από το σλάλομ των δημοσιογράφων, πρέπει να δώσω Συνέντευξη Τύπου. Άλλοι μπορούν να το έχουν ανάγκη, εννοώ να μιλήσουν εκτός ποδοσφαίρου”», σημείωσε ο ποδοσφαιριστής που γνωρίστηκε με την τωρινή του σύντροφο Κωνσταντίνα Κομμάτα την περίοδο που εκείνη έπαιζε στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ». Τα δημοσιεύματα τον θέλουν να παντρεύεται με την Κωνσταντίνα μέσα στο 2019, αλλά όπως κατάλαβες, από δικές του δηλώσεις δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσει.

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/samaras_official