CELEBRITIES

Το καυστικό σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για το φιλί Μαυρίδη-Ράλλη στο βράχο

Μπορεί να είναι μαζί λιγότερο από 2 μήνες αλλά από ότι φαίνεται ο έρωτας τους έχει πάρει τα μυαλά και δεν κρατιούνται. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Νικολέττα Ράλλη οι οποίοι δε σταματούν να προβάλλουν τη σχέση τους στα social media.

Εχθές, λοιπόν, ο παρουσιαστής και tattoo artist δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του με την Νικολέττα και το σκύλο του, πάνω σε ένα βράχο. Το φιλί τους σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από sites, τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο.

Το πιο καυστικό ίσως σχόλιο το έκανε ο Βαγγέλης Περρής μέσα από ένα insta story του, γράφοντας τα εξής: :«Όταν κάποια τηλεσταρ των πρωινάδικων φωτογραφίζεται καθώς σμίγει τα χείλη της με τον σύντροφό της ακολουθούν σχόλια για την ελαφρότητα του ντόπιου λάιφσταιλ. Όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ποζάρει πάνω σε ένα βραχάκι καθώς ανταλλάσσει γλωσσόφιλα με τη φιλενάδα του, τότε είναι εναλλακτικός γιατί στα πόδια στέκεται το σκυλί του».

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Περρής δε διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον Μαυρίδη. Στην τελευταία του συνέντευξη είχε χαρακτηρίσει τα προγράμματα που παρουσίαζε trash και τόνιζε πως είναι εκ διαμέτρου αντίθετως με τον χαρακτηρισμό «εναλλακτικός παρουσιαστής»  που του προσδίδουν αρκετοί.

Κεντρική φωτογραφία: instagram/georgemavridis_tattooligans