CELEBRITIES

Μαυρίδης – Ράλλη: Οι κοινές τους βουτιές το Σαββατοκύριακο και τα φωτογραφικά πειστήρια

Instagram/nikolettaralli, Instagram/Georgemavridis_tattooligans

Μπορεί να περιμέναμε διακαώς την πρώτη κοινή φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη στο Instagram συνοδευόμενη από εξομολογήσεις αγάπης, ωστόσο οι δυο τους μοιράστηκαν άλλου είδους φωτογραφίες μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δύο φωτογραφίες με ένα κοινό που πρόδιδε ότι πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακό τους κάνοντας βουτιές στην Χαλκιδική. Ποιο ήταν αυτό  το κοινό; Τα κατοικίδια των δύο παρουσιαστών. Η Candy, η σκυλίτσα της Νικολέττας Ράλλη και η Molly του Γιώργου Μαυρίδη που έδωσαν το «παρών» στις φωτογραφίες τους.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης πριν από λίγες ημέρες όταν ανέβασε μία φωτογραφία του με τη Molly και την Candy από το Πόρτο Κουφό της Χαλκιδικής σχολιάζοντας: «Παγωμένο φραπέδακι, ήλιος, βαρκάδα, θαλασσίτσα και τα κορίτσια μου». Την Κυριακή τη σκυτάλη πήρε η σύντροφός του Νικολέττα Ράλλη δημοσιεύοντας μια παρόμοια φωτογραφία από την απόδρασή τους αφού είχε επιστρέψει στην Αθήνα. Και εκείνη πόζαρε στον φακό με τους δύο θηλυκούς σκύλους.

 

Την ίδια ημέρα ρεπορτάζ της RealLife και της Πολυξένης Καραμίχα, ανέφερε πώς η παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί σε φίλους της για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Είμαι ερωτευμένη. Είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι. Ζω την ομορφότερη περίοδο της ζωής μου». Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δυο τους βρίσκονται κάθε σχεδόν Σαββατοκύριακο, καθώς η Νικολέττα έχει την καθημερινή πρωινή εκπομπή της στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος έχει ως βάση του τη Θεσσαλονίκη μέχρι να ξεκινήσει τη δική του νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1, με τίτλο Beat Buzzer.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nikolettaralli, Instagram/Georgemavridis_tattooligans