CELEBRITIES

Γιώργος Μαυρίδης: Η πικρία για τον Σάκη Τανιμανίδη, το δημόσιο παράπονο και ο χωρισμός με τη Νικολέττα Ράλλη

Instagram/worldparty

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, έχοντας συνέλθει από ένα πρόσφατο σοβαρό χειρουργείο στη μέση. Από τη συζήτησή τους δεν έλειψε το όνομα Σάκης Τανιμανίδης αλλά και ένα ακόμα όνομα, αυτό της Νικολέττας Ράλλη, της τελευταίας γνωστής σχέσης του παρουσιαστή. Οι αποκαλύψεις πολλές. Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για την πικρία την οποία νιώθει για τον Σάκη Τανιμανίδη, και την γκρίνια που δεν άντεξε στην σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη. Αν μη τι άλλο τον λες ειλικρινή.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν μαζί ευρύτερα γνωστοί στο κοινό, όταν παρουσίασαν το World Party. Οι δυο παρουσιαστές ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο και το κοινό ταξίδευε μαζί τους γνωρίζοντας νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Το κοινό είχε αγαπήσει τα δύο αγόρια, που έμοιαζαν φίλοι και μάλιστα αχώριστοι. Ωστόσο όταν το World Party ολοκληρώθηκε, ο καθένας πήρε τον δρόμο του και η ωραία αυτή φιλία που φαινόταν να υπάρχει στην μικρή οθόνη έγινε καπνός. Ο Γιώργος Μαυρίδης παρόλο που δεν αποκάλυψε τον λόγο που τέλειωσε το “World Party” μίλησε για την πικρία που του έχει αφήσει το τέλος αυτό αλλά και το τέλος της προσωπικής σχέσης του με τον Σάκη Τανιμανίδη, και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν και στο Πρωινό.

 

«Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Σου είμαι πολύ ειλικρινής σε αυτό. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε το “Word Party”. Ό,τι και να σου πω δεν θα είναι ωραίο. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου και ό,τι σου λέω τώρα έχει να κάνει με εμένα» διευκρίνισε ο παρουσιαστής και tattoo artist.

«Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, αλλά προφανώς δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου, όλοι δεν είμαστε φίλοι. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει ότι ήρθες εσύ και είπες έχω τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… στον χαρίσαμε, στον δώσαμε, σε στηρίξαμε δανεικά σου έδωσα… Εγώ είμαι πολύ τίμιος με αυτά τα πράγματα, δεν γίνεται να κάνουμε μια εκπομπή και να μην είναι αμοιβαίο πράγμα. Εμείς δηλαδή δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα.

Να αρχίσω να σου λέω ποιες ήταν δικές μου ιδέες; Είναι πέρα για πέρα χαζό. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή ρε φίλε, δουλέψαμε όλοι γι’ αυτό το πράγμα, δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους», σημείωσε χαρακτηριστικά στην συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο ίδιος έληξε την συζήτηση αναφέροντας επιπλέον: «Αυτό  με τους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ, το είδα στενοχωρήθηκα και αυτό. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε σε συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

Από το ένα τέλος στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη έβαλε τον Γιώργο Μαυρίδη να της απαντήσει για ένα άλλο πιο προσωπικό τέλος, αυτό της σχέσης του με τη Νικολέττα Μαυρίδη που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι και φθινόπωρο έντονα τη δημοσιότητα. «To στιλ το κοιτάω αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης και εμείς μέσα μας είπαμε πάλι καλά. «Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα. Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης και κατέληξε: «Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση».

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/worldparty