CELEBRITIES

Γιώργος Μαυρίδης: Απαντά για τη σχέση του με τον Τανιμανίδη αλλά και την παρουσίαση του Nomads

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης συμπαρουσίασαν το World Party και μετά οι δρόμοι τους (επαγγελματικοί και προσωπικοί) χώρισαν ενώ για αρκετό καιρό οι δυο τοτυς δεν είχαν επικοινωνία. Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» απάντησε στην ερώτηση της Νικολέττας Ράλλη με τρόπο που μάλλον εκείνη δεν περίμενε.

«Ποιος σου είπε ότι δεν μιλάω με τον Σάκη; Γιατί μου την κάνεις αυτή την ερώτηση; Πού ξέρεις εσύ ότι δεν μιλάμε; Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Έχουμε επαφή, την τυπική γιατί δεν μπορούμε να είμαστε όλοι συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος παντρεύεται κιόλας, θα κάνει και οικογένεια», ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

Κι αφού τα είπε ωραία για τον Σάκη η κουβέντα έφτασε και στo Νomads, που όπως έγινε γνωστό επανέρχεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν χωρίς να ξέρουμε ποιος θα βρίσκεται στην παρουσίαση.

«Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο παρουσιαστής, αλλά ίσως θα τo παρουσίαζα. Μου είχε γίνει παλαιότερα μια συζήτηση για το Νomads γιατί κάποια πράγματα τα ξέρουμε μήνες πριν. Δεν απάντησα ‘ναι’, αλλά δεν ξέρω πλέον αν θα το έκανα», αποκάλυψε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/georgemavridis_tattooligans