ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Κιμούλης: Απαντά στη Ζέτα Δούκα με μήνυση και ατάκα για καταγγελίες της μόδας

Papadakis Press

Ο Γιώργος Κιμούλης τοποθετείται επί των κατηγοριών της Ζέτας Δούκα με εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. «Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ», είπε ο ηθοποιός.

«Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά o Γιώργος Κιμούλης μιλώντας στη Ράνια Τζίμα. «Είναι απαράδεκτο όποιος έχει διαφορά με κάποιον άλλο να βγαίνει και να καταγγέλει κακοποίηση».

«Ανοίγει ένας ασκός του Αιόλου με ανόητες καταγγελίες τύπου ‘με κοίταξε στραβά ο τάδε’ με αποτέλεσμα – και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο – στον μέλλοντα χρόνο η πραγματική καταγγελία -όπως ήταν αυτή της κυρίας Μπεκατώρου- να μην έχει αξία» είπε στο News 24/7 ο Γιώργος Κιμούλης.

«Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμα και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να αποσύρει τη μήνυση.

«Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπάρχουν και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά».

Ακόμα, μιλώντας για εκείνη την παράσταση ανέφερε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης.

«Μιλάμε για μία υποτιθέμενη εργατική διαφωνία η οποία θα μπορούσε να λυθεί με πολύ απλό τρόπο. Πηγαίνει κανείς στον εργοδότη, λέει ”μου φέρεται άσχημα, σε παρακαλώ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας”. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Αυτό όμως είναι προσωπικό. Αφορά εμένα και εκείνη»

«Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση και πράξη της κυρίας Μπεκατώρου και να προσπαθεί ο οποιοσδήποτε έχει νιώσει προσβεβλημένος, θιγμένος, θυμωμένος, έχει στενοχωρηθεί, να έρχεται μετά από 13 χρόνια να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλλει, να προσθέτει ψευδή γεγονότα».

Όσο για τον λόγο που η Ζέτα Δούκα προέβη στη δημόσια καταγγελία ο Γιώργος Κιμούλης παρουσίασε τη δική του εκδοχή. «Είναι της μόδας τώρα οι καταγγελίες και να συμπεριφερόμαστε όπως η κυρία Μπεκατώρου είναι αδιανόητη πράξη εκ μέρους της κυρίας Δούκα και δεν έχει καμία σχέση η κυρία Μπεκατώρου και αυτό που της συνέβη και όσα έχουν συμβεί σε άλλες γυναίκες και με τη δική μου μήνυση και με τη δική μου αγωγή καμία εκ των γυναικών δεν πρέπει να σταματήσει να καταγγέλλει αντίστοιχες περιπτώσεις.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες πίστευα πως αυτό είναι μία διάθεση, μία τάση ”είμαι κι εγώ εδώ, συμμετέχω σε αυτό το κίνημα του Metoo και μιλάω. Φοβάμαι ότι είναι λίγο πιο μπλεγμένη η ιστορία. Δεν είναι τόσο αθώο. Δεν μπορώ να πω, θα αποδειχθεί συν τω χρόνω αλλά αρχίζω να υποψιάζομαι και δεν μπορώ να λέω υποψίες