CELEBRITIES

Παρά κάτι reunion για τους ηθοποιούς του “Παρά Πέντε” στο θέατρο

instagram/ykapoutzidis

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει τον Αργύρη Αγγέλου σε κωμικούς ρόλους, αλλά αυτή η θεατρική σεζόν τον βρίσκει να πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο γνωστά ψυχολογικά θρίλερ, τον «Συλλέκτη» του John Fowles. Στο πλευρό του βρίσκεται η Ιώαννα Πηλιχού, ενώ η παράσταση τους παρουσιάζεται στην Χαλκίδα. Εκεί βρέθηκαν για την πρεμιέρα τους οι καλοί φίλοι του ηθοποιού -και συμπρωταγωνιστές του στην κάτι παραπάνω από απλά επιτυχημένη σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε»- Γιώργος Καπουτζίδης και Αγγελική Λάμπρη.

ndp

ndp

Οι τρεις τους πόζαραν μαζί με και με την Ιωάννα Πηλιχού του αλλά και τη Σοφία Βογιατζάκη που βρέθηκε εκεί ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης μοιράστηκε και μία selfie τους για να μεταφέρει τις εντυπώσεις του και μαζί την πληροφορία ότι οι δύο ηθοποιοί κατάγονται από την Εύβοια και επέστρεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για να δοκιμαστούν στην απαιτητική αυτή παράσταση.

ndp

«Χθες βράδυ, στη Χαλκίδα. Στην πρεμιέρα του “Συλλέκτη”. Ο Αργύρης και η Ιωάννα, επέστρεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, και χάρισαν στους συντοπίτες τους και στους φίλους τους, μια υπέροχη βραδιά, μια εντυπωσιακά καλοδουλεμένη παράσταση και δυο ερμηνείες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Δυο ταλαντούχοι άνθρωποι από την Εύβοια, τη Χαλκίδα και το Αλιβέρι, επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν την πορεία τους. Ήταν τόσο συγκινητικά όλα χθες! Μπράβο παιδιά! Καλή συνέχεια στη Χαλκίδα και ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!» έγραψε ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής στο Instagram.

 

Η Αγγέλα, ο Σπύρος και ο Φώτης του Παρα Πέντε, της σειράς μέσω της οποίας αγαπήσαμε τους ηθοποιούς Αγγελική Λάμπρη, Γιώργο Καπουτζίδη και Αργύρη Αγγέλου χώρεσαν ξανά στο ίδιο κάδρο και όπως βλέπεις, παρόλο που έχουν περάσει 11 χρόνια από την πρώτη προβολή της, τα χαμόγελα και οι σχέσεις μεταξύ των (τριών αυτών τουλάχιστον) πρωταγωνιστών παραμένουν ζεστές και αληθινές.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ykapoutzidis