CELEBRITIES

Γιώργος Γιαννούτσος: Ο “Μάκης Τουφεξής” του “Εμείς κι Εμείς” έχει ακόμα το ίδιο ζεστό χαμόγελο

Τέσσερις ολόκληρες σεζόν κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές του Mega η σειρά «Εμείς κι εμείς». Η σειρά των Πάνου Αμαραντιδη και Σπύρου Μεταλληνού προβλήθηκε από το 1994 ως το 1998 και ακολουθούσε τις περιπέτειες μιας παρέας που, ως επί το πλείστον, ζούσε σε μία πολυκατοικία του Μετς. Ο Στέλιος, η Μαρία, η Σμαράγδα, ο Βασίλης, η Αντωνία, η Νατάσα και ο Μάκης ήταν οι κεντρικοί ήρωες της σειράς η οποία εμπλουτίστηκε και με άλλα πρόσωπα αργότερα. Τον Μάκη (Τουφεξή στο επώνυμο), ξεναγό στο επάγγελμα και μόνιμα στην προσπάθεια να γίνει τρανός εραστής, με μεγάλη αποτυχία, υποδυόταν ο Γιώργος Γιαννούτσος.

Διάβασε επίσης: Σμαράγδα Καλημούκου: Η Λίζα από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” είναι πολύ ερωτευμένη, plus size μοντέλο και δασκάλα χορού

Τον Γιώργο Γιαννούτσο σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς της σειράς (Βασίλη Κούκουρα, Μαρία Φιλίππου, Μαρία Κανελλοπούλου, Νατάσα Μανίσαλη κ.α.) σπάνια τον βλέπαμε μετά το τέλος της. «Δεν εμφανίζομαι συχνά γιατί το έχω επιλέξει. Είχα και ένα άλλο εισόδημα, δε ζούσα μόνο από το θέατρο ή την υποκριτική. Ο χώρος αυτός απαιτεί μια κοινωνικότητα, μια συναναστροφή με ανθρώπους του θεάτρου και της τηλεόρασης, που για εμένα δεν ήταν πολύ οικείο όλο αυτό» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Ωστόσο ο φακός τον συνάντησε 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, στη σκηνή του θερινού θεάτρου Λαμπέτη στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δες κι αυτό: Σωτήρης Σκάντζικας: Τι κάνει σήμερα ο “Πετράκης” ο ανιψιός του Ζάχου Δόγκανου

Η παράσταση είχε την επίσημη πρεμιέρα της το βράδυ της Τρίτης και όπως ήταν φυσικό πλήθος κόσμου την παρακολούθησε. Ο Γιώργος Γιαννούτσος απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης και όπως θα δεις παρότι η εμφάνισή του έχει αλλάξει πολύ, το γλυκό χαμόγελο του «Μάκη» παραμένει ίδιο.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Στην ίδια παράσταση πρωταγωνιστούν η Φαίη Κοκκινοπούλου, ο Δημήτρης Δεγαΐτης, η Ιφιγένεια Αστεριάδη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Γιώργος Αμούτζας, η Ροζαμαλία Κυρίου και ο Χρήστος Φερεντίνος στο ρόλο του αφηγητή. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας.

ndp

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency