CELEBRITIES

Γιώργος Χρυσοστόμου: “Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω”

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ένας ηθοποιός που δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Φέτος παίζει στην παράσταση Mute στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, ένα έργο που φέρει τη δική του υπογραφή και με αυτή την αφορμή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show". Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου μένει ημίγυμνος στη σκηνή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε γι' αυτό και για το γεγονός ότι όταν στα 17 του είχε βγει ξανά ημίγυμνος στη σκηνή είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Διάβασε επίσης: Η Cardi B δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και η αντίδραση όταν την κατήγγειλε δε θα ρίξει κανέναν από τα σύννεφα

«Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος. Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα», είπε ο ηθοποιός. «Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα οπότε δεν ήθελα να μου πει, ”στα ‘λεγα εγώ”. Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα» αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέατρο ποτέ και του είπα να βρεθούμε. Τον είδα από κοντά και του είπα, “θα σε σκοτώσω”. “Χίλια συγνώμη”, μου είπε. Τότε έπαιζα στην Πεντάμορφη και το Τέρας και μου είπε, “είσαι ένας πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας”», διηγήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε στη συνέχεια ότι πολύ δύσκολα τον τρομάζει κάτι πια, αφού από παιδί έχει ζήσει «κόλπα επιθετικά», όπως είπε. «Όταν έφυγα από τη Ρόδο, εξαφανίστηκα στη Θεσσαλονίκη, με μια βαλίτσα στο χέρι είδα τον πύργο της Helexpo και είπα είμαστε τελείως αλλού. Τότε πριν φτιαχτεί η παραλία όπως είναι τώρα, πήγαινες μέχρι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μετά άκουγες “Ψιτ, ψιτ”. Ήταν τρόμος. Οπότε εκεί ανδρώνεσαι», εξήγησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο ηθοποιός μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο και το bullying που δέχθηκε ως γιος πολύτεκνης οικογένειας αλλά και την περίοδο που είχε εργαστεί ως clown.

 

«Ξαφνικά η λέξη πολύτεκνος ήταν ταμπού. Σχεδόν σαν αρρώστια. Το ότι ο πατέρας μου δεν είναι ιερέας ήταν πάρα πολύ περίεργο. Ότι πηγαίναμε στην εκκλησία κάθε Σαββατοκύριακο, όπως νηστεύαμε τρεις φορές τον χρόνο τώρα πλέον με θυμώνει για το εξής. Η νηστεία που τότε μας επιβαλλόταν, κάπως φανατικά, τώρα έγινε της μόδας. Η αποτοξίνωση 40 μέρες από το κρέας και ο vegan είναι τώρα της μόδας ενώ τότε δέχονταν bullying» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.