Γιώργος Χρανιώτης: Η νέα φωτογραφία από τον γάμο του και το μήνυμά του

Μια εβδομάδα έγγαμου βίου μετρά ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο στην Τήνο. Μία εβδομάδα αργότερα ο ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους για την μεγάλη ημέρα της κοινής του ζωής με την χορεύτρια - χορογράφο σύζυγό του. Και το έκανε δημοσιεύοντας την πιο χαρούμενη φωτογραφία του γάμου τους.

Το ζευγάρι ακόμα διανύει όπως είναι φυσικό τον μήνα του μέλιτος και μάλιστα έμεινε λίγες ημέρες παραπάνω στο νησί των Κυκλάδων για να βιώσουν απόλυτα το δικό τους παραμύθι που μόλις ξεκίνησε. Σε αυτό το κλίμα ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε τα εξής: «Μια βδομάδα μετά... Η φιέστα έλαβε τέλος, αλλά όχι κι οι ευλογίες που πήρα, απ όσους ήρθαν, αλλά κι απ όσους δεν τα κατάφεραν. Ευχαριστώ λοιπόν γι όλα αυτά που είδα, ένιωσα, άκουσα, για τις ευχές, τα πραγματικά χαμόγελα, τις υπερθερμαντικές αγκαλιές... Ευχαριστώ τον Θεό που χε μεγάλα κέφια και δεν μας άνοιξε τους ουρανούς του,τ ην εκκλησιά της κυρα Ξένης που μας ανέχτηκε και μας καλοδέχτηκε και όλους τους "γλεντζέδες" που αδιάκοπα διονυσιάστηκαν, με τις χαρές μας... Ωραιά ήταν, ωραία είναι!!! Καλό καλοκαίρι παλιόπαιδα και καλές φιέστες».

Μια βδομάδα μετά...Η φιέστα έλαβε τέλος ,αλλά όχι κι οι ευλογίες που πήρα ,απ όσους ήρθαν,αλλά κι απ όσους δεν τα κατάφεραν.Ευχαριστώ λοιπόν γι όλα αυτά που είδα ,ένιωσα,άκουσα,για τις ευχές ,τα πραγματικά χαμόγελα,τις υπερθερμαντικές αγκαλιές...Ευχαριστώ τον Θεό που χε μεγάλα κέφια και δεν μας άνοιξε τους ουρανούς του,την εκκλησιά της κυρα Ξένης που μας ανέχτηκε και μας καλοδέχτηκε και όλους τους ‘’γλεντζέδες’’ που αδιάκοπα διονυσιάστηκαν,με τις χαρές μας...Ωραιά ήταν,ωραία είναι!!!Καλό καλοκαίρι παλιόπαιδα και καλές φιέστες#δενπαιζειχασταγκ

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on

 

Το γλέντι του ζευγαριού με τον μεξικάνικο αέρα του και την χαλαρή διάθεση διακοπών που το χαρακτήριζε σίγουρα θα μείνει αξέχαστο τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ