CELEBRITIES

Ο Ντάνος μιλάει για το έπαθλο του Survivor, τις γυναίκες και την οικογένεια

Η πρωινή εκπομπή του Star, με παρουσιαστές το δίδυμο Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης, ξεκίνησε πολύ δυναμικά με αποκλειστική συνέντευξη πιθανότατα του πιο δημοφιλούς Έλληνα των τελευταίων μηνών.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκτός από το Survivor, κέρδισε και τις καρδιές όλων των Ελλήνων κι έτσι δεν ήταν καθόλου παράξενο που τον είδαμε ως τον πρώτο καλεσμένο της νέας πρωινής εκπομπής του Star, “Στη φωλιά των ΚουΚου“. Η Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε μέχρι τη Σκιάθο και πήρε από τον Ντάνο μια συνέντευξη στην οποία μαθαίνουμε πολλά που δεν ξέραμε ως τώρα για τον νικητή του reality επιβίωσης.

Ακολουθούν ορισμένα από τα highlights όσων είπε στην Κατερίνα και την κάμερα της εκπομπής.

Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο έπαθλο. Δεν είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί κάποιος που είναι στη δημοσιότητα και έχει μπει σε ένα παιχνίδι πρέπει απαραίτητα να έχει οικονομικό πρόβλημα. Μου το έχουν προσάψει αυτό. Δόξα τω Θεώ, ήμουν καλά και πριν το παιχνίδι. Το έπαθλο ήταν από τους λόγους που μπήκα στο παιχνίδι, αλλά ήταν από τους τριτεύοντες. Ο πρώτος λόγος ήταν να σταματήσω τη δουλειά που έκανα. Ήθελα να κάνω κάτι καινούριο. Το καινούριο δεν το είχα προσδιορίσει, σκόπευα να το κάνω με τον αδερφό μου μέχρι το καλοκαίρι και συνέπεσε η πρόταση αυτή και την ακολούθησα“.

Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω με τα 100.000 ευρώ γιατί δεν τα έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου“.

Εκτιμώ πολύ τις όποιες προτάσεις είχα μέχρι στιγμής, αλλά θέλω να το κάνω με τον τρόπο τον δικό μου. Θέλω να επισκεφθώ τον κόσμο που με έχει καλέσει, αλλά θέλω να το κάνω με έναν τρόπο που έχω στο μυαλό μου, να μην το κάνω σαν δουλειά“.

Σήμερα που μιλάμε, αν εξαιρέσεις τον λογιστή μου που είχα από πριν, δεν έχω κανέναν άλλον συνεργάτη. Σίγουρα κουβεντιάζω με κάποιους ανθρώπους για την ανάλογη υποστήριξη στα social media.

Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι πολύ καλή. Την εκτιμάω τη γυναίκα πια -περισσότερο εννοώ, όσο μεγαλώνω. Η οικογένεια για μένα είναι αξία. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά είναι και λίγο τυχερά όλα αυτά. Με τρεις ανθρώπους έχω συμβιώσει στη ζωή μου. Στην πρώτη μου σχέση ήμουν και 21 ετών. Στις επόμενες δύο δεν προχώρησε γιατί καμιά φορά τα πράγματα δεν ταιριάζουν. Δεν σημαίνει ότι ήταν κακοί άνθρωποι, απλά δεν ταιριάζουν.[…]Δεν ξέρω τι κάνει η πρώην μου, αν τη συναντήσω στο δρόμο, θα τη χαιρετήσω, δεν είμαστε εχθροί[…] Είμαι ελεύθερος, είναι πολύ κολακευτικό που αρέσω σε πολλές γυναίκες, αλλά ειμαι της άποψης ότι μία γυναίκα μας αντιστοιχεί και μακάρι να τη γνωρίσουμε να κάνουμε καμια οικογένεια κι εμείς“.