CELEBRITIES

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή και για το χρηματικό έπαθλο του Survivor

Έχουν περάσει 5 μήνες από το τέλος του Survivor και ο μεγάλος νικητής του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα που ακολούθησε μετά το reality επιβίωσης. Για τη νέα του ζωή, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα προσωπικά του, για την επιλογή του να κρατήσει μια απόσταση από την ακραία δημοσιότητα κι άλλα πολλά.

Για τη ζωή του μετά το παιχνίδι

“Δεν ήμουν ποτέ πολύ εκτεθειμένος, αλλά ούτε και ποτέ πολύ απομονωμένος. Σταμάτησα για λίγο τα βήματά μου μόλις βγήκα από το παιχνίδι για να καταλάβω τι γίνεται, να δω πόσες και ποιες από τις προτάσεις που μου έγιναν είχαν νόημα. Χρειάστηκα αρκετό καιρό να κυκλοφορήσω έξω, μέχρι να μπορέσω να διαχειριστώ τα νέα δεδομένα στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω κάτι όπως πριν το παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστώ όλο αυτό που ζούσα. Ήθελα να μπορώ εγώ ο ίδιος να ανταποκριθώ στην αγάπη του κόσμου. Τώρα άρχισαν να δρομολογούνται όλα τα αιτήματα, να αξιολογούνται προτάσεις, να μπορώ να συμμετέχω πιο ενεργά σε καλέσματα κ.ο.κ”.

Για το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο Survivor

“Δεν τα έχω πάρει ακόμα. Βάσει του συμφωνητικού θα πρέπει να τα έχω πάρει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. Όταν τα πάρω με το καλό, αναλόγως τις ανάγκες που θα έχω, θα κοιτάξω να τα αξιοποιήσω, βοηθώντας πρωτίστως την οικογένειά μου αλλά και τις τότε επαγγελματικές μου βλέψεις”.

Για τα προσωπικά του

“Όχι, δεν έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου, όπως και τα τελευταία χρόνια. Ευελπιστώ στην ευχή της Παναγίας, να βρω έναν άνθρωπο, να κάνουμε οικογένεια και να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα μαζί”.