CELEBRITIES

O Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει κοιλιακούς στον αέρα και κάνετέ μου αέρα

NDP Photo Agency

Αν είσαι σαν εμένα τότε με το που ακούς «κοιλιακούς» μάλλον ιδρώνεις, λαχανιάζεις και θες λίγο να ξαπλώσεις. Αν είσαι σαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο τότε με το που ακούς «κοιλιακούς» απαντάς: «Εύκολο». Ο νικητής του πρώτου Survivor, μπορεί πλέον να ζει πολύ μακριά από τον Άγιο Δομίνικο, μπορεί να έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική, το life coaching και την συγγραφή αλλά παραμένει σε survival mode σε ό,τι αφορά την άσκησή του.

Διάβασε ακόμα (γιατί το Survivor έχουμε να το θυμόμαστε και για αυτόν): 7 φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου για να κάνεις επανάληψη στην αριθμητική (μετρώντας μύες)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε ένα video από τον χώρο που προπονείται και αυτό που θα δεις είναι σύμφωνα με τη Δήμητρα Τσιγγενέ που η άθληση είναι στο αίμα της, ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να κάνει κανείς σε κοιλιακούς. Σαν άλλη νυχτερίδα, σε μορφή μυώδη και γοητευτική βέβαια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κρεμιέται ανάποδα από μία σκαλωσιά και κάνει τους κοιλιακούς του ανεβαίνοντας μέχρι το ύψος των ποδιών του. Τουλάχιστον εντυπωσιακό, αν συνυπολογίσεις και το ύψος στο οποίο βρίσκεται.

 

«Ωραία είναι εδώ πάνω» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη φωτογραφία του. Κι από εδώ κάτω ωραία είναι, θα πω εγώ. Αυτή δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από τον αγαπημένο του χώρο του γυμναστηρίου. Το καλλίγραμμο σώμα του πάντα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές και αν χρειαστείς αέρα καθώς τις βλέπεις δε θα σε αδικήσω καθόλου.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency