CELEBRITIES

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε σηκώνει την απιστία και το δηλώνει

Ιnstagram/official_danosga

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε στη ζωή μας σαν ένα αγνό, λαϊκό αγόρι, με ωραία μάτια και τον αέρα του νικητή του "Survivor" από την πρώτη μέρα. Έκτοτε έχει βρει μια νέα πορεία στη ζωή του, αφού αποφάσισε να δοκιμαστεί και στην υποκριτική μέσα από τη σειρά «Το Τατουαζ». Μπορεί να άλλαξαν πολλά λοιπόν στην καθημερινότητά του αλλά οι απόψεις του έμειναν σταθερές και αμετακίνητες. Όπως και η άποψή του για την απιστία για την οποία φάνηκε απόλυτος σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να έπιανε επ’ αυτοφώρω τη σύντροφό του να τον απατά και απάντησε απόλυτα και κάθετα: «Αν έπιανα επ’ αυτοφώρω τη σύντροφό μου να απιστεί, ή θα τους σκότωνα και τους δύο ή θα έλεγα ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στον κύριο που μου άνοιξε τα μάτια», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγνά και λαϊκά. Και η συμπρωταγωνίστριά του Κατερίνα Γερονικολού γέλασε και σχολίασε: «Πάντως αν σε απατούν καλύτερο είναι να το μαθαίνεις».

Ο ίδιος δήλωσε και ότι δεν ξέρει αν θα άφηνε τη γυναίκα του να κάνει ερωτικές σκηνές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Οποιος αφήνει τη γυναίκα του να κάνει ερωτικές σκηνές, πρέπει να είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και ας είναι ηθοποιός». Ένα θέμα με την κτητικότητα όπως καταλαβαίνεις το έχει ο Ντάνος. Υποπτεύομαι ότι έχει και με την πρόοδο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/official_danosga