CELEBRITIES

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά την τηλεόραση έρχεται και ο κινηματογράφος

Instagram/Official_danos_ga

Υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Μην αναρωτιέσαι, πιθανότατα όχι. Αφού κέρδισε το Survivor, έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική μέσα από τη σειρά Το Τατουάζ, του Alpha, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα βγάλει και βιβλίο. Το επόμενο του βήμα στην υποκριτική το ανακοίνωσε ο καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης στο reality επιβίωσης Γιώργος Χρανιώτης μιλώντας στο Πρωινό. Και έχει να κάνει με το σινεμά.

«Βεβαίως είναι άδικο» σχολίασε ο Γιώργος Χρανιώτης για τις αρνητικές κριτικές που έλαβε πριν ακόμα εμφανιστεί στη μικρή οθόνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Στον κινηματογράφο και την τηλεόραση χρειάζεται βλέμμα, χρειάζεται δουλειά, δεν χρειάζεται αυτό ακριβώς που λέμε παιδεία. Ο Γιώργος λοιπόν είναι ένα παιδί που έχει πάρα πολύ ψυχή έχει κινηματογραφική μούρη και βλέμμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάτσει να μελετήσει, να πει θα μάθω τα λόγια μου. Νομίζω ότι το κάνει» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι οι δυο τους έχουν στα σκαριά μια κινηματογραφική συνεργασία: « Έχουμε συζητήσει να κάνουμε κάτι μαζί που το έχω εγώ στο μυαλό μου και το γουστάρει και ο Τζορτζ. Είναι κάτι κινηματογραφικό. Αλλά θα ήθελα πάρα πολύ, θα δούλευα ευχαρίστως με τον Γιώργο. Όχι στο θέατρο, αυτό είναι άλλη δουλειά, εκεί χρειάζονται τα χιλιόμετρα, χρειάζεται και η παιδεία», τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Ο ίδιος έκλεισε τη συνέντευξή του στο πρωινό σχολιάζοντας και την επιλογή του φίλου του Γιάννη Σπαλιάρα να βρεθεί ως διαγωνιζόμενος στο Nomads Μαδαγασκάρη. «Δεν το κατακρίνω. Υπάρχουν τα χρήματα στη μέση, αν ήταν τόσο δελεαστικό το ποσό, και δεν είχα παράσταση και δεν είχα δουλειά, θα πήγαινα αλλά με μισή καρδιά. Δεν θα πήγαινα δεύτερη φορά στο Everest στην κορυφή, μία είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Official_danos_ga