CELEBRITIES

Η καθημερινή διατροφή της Gigi Hadid θα σε σοκάρει

Η Gigi, ή αλλιώς ο Τζίτζαρος όπως μας αρέσει να αποκαλούμε εδώ στο ladylike το σούπερ μόντελ είναι ένα από τα πιο διάσημα και περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Το πρόγραμμά της, ειδικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, είναι τρελό παρόλα αυτά το 21χρονο μοντέλο βρίσκει τον τρόπο να έχει ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ποια φαγητά της αρέσει να τρώει όταν δεν δουλεύει και ποια είναι τα αγαπημένα της μαγαζιά στη Νέα Υόρκη. Όσο σοκαριστικό και να σου ακούγεται η Gigi λατρεύει όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος να τρώει μπέργκερ και μπέηκον.

Αναλυτικά το πρωινό της έχει πάντα καφέ και scrambled eggs και φρυγανισμένο ψωμί ενώ αν βρίσκεται σπίτι θα φάει και φασόλια ενώ αν τρώει έξω θα προτιμήσει τηγανητό μπέηκον (well, who wouldn’t).

Το μότο της σχετικά με τη διατροφή είναι το ”Τρώω υγιεινά για να διατηρώ τη φόρμα μου και τρώω μπέργκερ για μην τρελαθώ”. Μάλιστα το μπέργκερ είναι από τα αγαπημένα της μεσημεριανά, αλλά όταν θέλει να προσέξει τρώει προφανώς σαλάτα, το βράδυ πάντως προτιμάει σούσι.

Στο ψυγείο της πάντως έχει συνέχεια μεταλλικό νερό, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα ενώ δεν λείπουν τα πατατάκια, το χούμος, τα καρότα και τα φρούτα. Τώρα αν με ρωτάς πως στο καλό γίνεται να τρώει όλα αυτά που τρώμε και εμείς και εκείνη να είναι μοντέλο και εμείς σαν λουκουμάδες, δεν ξέρω τι να σου πω.