CELEBRITIES

Ο Γιάννης Χαρούλης αγκαλιά με τον πατέρα του και είσαι ελεύθερη να συγκινηθείς

NDP Photo Agency

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο χάρισε στον φακό ο Γιάννης Χαρούλης πριν από λίγες ημέρες. Ο ερμηνευτής συμμετείχε στην μεγάλη συναυλία για το έργο του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, που διοργανώθηκε στο Ηρώδειο και ανάμεσα στο κοινό που τον παρακολούθησε είχε κι ένα πολύ δικό του πρόσωπο, τον πατέρα του Μανώλη Χαρούλη.

Διάβασε επίσης: Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μία σπάνια εμφάνιση με την κόρη της. Μιλάμε για ομορφιά

Ο πατέρας του μετά το τέλος της συναυλίας βρέθηκε κοντά του για να τον συγχαρεί, τον αγκάλιασε και πόζαρε μαζί του στον φωτογραφικό φακό. Λίγο πριν το κλικ στο οποίο κοίταξαν και οι δύο τον φωτογράφο, ο φακός κατέγραψε το γεμάτο υπερηφάνεια βλέμμα του Μανώλη Χαρούλη προς τον γιο του που συγκινεί.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όσο για την ομοιότητα πατέρα και γιου αυτή είναι μεγάλη και δεν περιορίζεται μόνο στη μακριά κόμη τους όπως διαπίστωσες ήδη από τις φωτογραφίες τους.  Οι ομοιότητές τους επεκτείνονται και στο γεγονός ότι είναι και οι δύο καλλιτέχνες. Ο Μανώλης Χαρούλης εκτός της αγάπης του για τη μουσική που την εκφράζει παίζοντας λύρα, είναι και γλύπτης. Ο ίδιος είχε επίσης εξερευνήσει και τα μονοπάτια της υποκριτικής αφού ενσάρκωσε το ρόλο του παπά στην σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Το νησί».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency