CELEBRITIES

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με την σύζυγό του

ndp

Ήταν το θέατρο αυτό που έφερε κοντά τον Γιάννη Στάνκογλου με την σκηνοθέτη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Είναι το θέατρο αυτό στο οποίο συχνά συνεχίζουν να συνεργάζονται. Και είναι το θέατρο αυτό στο οποίο τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός σε μία από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις. Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ύψωμα 731» του Άρη Μπινιάρη στο θέατρο Πορεία.

NDP Photo Agency

 Με την Καρυοφύλλια Καραμπέτη και τον Άρη Μπινιάρη- NDP Photo Agency

«Ήταν πολύ επαγγελματικό. Δεν υπήρχε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν μόνο η δουλειά. Επειδή και οι δύο είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, γοητευόμαστε όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο να τα καταφέρνει πολύ καλά στη δουλειά του. Ο θαυμασμός αυτός είναι ένα σκαλοπάτι για να πας πιο κάτω» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για την γνωριμία τους ο Γιάννης Στάνκογλου. Με την Αλίκη γνωρίστηκαν όταν και οι δύο βρίσκονταν στην «γη της Επαγγελίας» τη Νέα Υόρκη κυνηγώντας το όνειρο να μεγαλουργήσουν εκεί στην τέχνη τους. Συνεργάστηκαν στην παράσταση Closer, αγαπήθηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα. Το 2009 με τον ερχομό της κόρης τους έγιναν οικογένεια και το 2014 υποδέχτηκαν στον κόσμο και τον γιο τους.

Η τελευταία τους συνεργασία ήταν στον «Καλιγούλα» που σκηνοθέτησε εκείνη με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό. Ο Γιάννης Στάνκογλου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Γιούγκερμαν που επίσης παρουσιάζεται στο θέατρο Πορεία.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency