CELEBRITIES

Γιάννης Παπαμιχαήλ: “Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοκάνω μήνυση”

ndp

Αφορμή για να «ανάψει» η κουβέντα γύρω από το όνομα του Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν οι τηλεοπτικές δηλώσεις της Άννας Φόνσου, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει προτείνει στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού.

«Δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά τους. Δεν ξέρω… Αλλά το ότι τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει κι εδώ να μείνει. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει».

Τα παραπάνω λόγια όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησαν ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από την οικονομική κατάσταση αλλά και την πορεία της υγείας του Γιάννη Παπαμιχαήλ. Ο οποίος ωστόσο έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εκφράζοντας δημόσια την οργή και το παράπονό του για όσα συνεχίζουν να γράφονται και να λέγονται με τόση ευκολία για εκείνον.

«Έχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. «Υπάρχει ένα μικρο κομμάτι των ΜΜΕ , το οποίο μου κάνει συστηματικά ‘ πόλεμο ‘ . Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα . Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση. Η πραγματικότητα είναι μία. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται η γράφεται. Τα άτομα αυτά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και διαβάλουν τις ζωές επώνυμων ανθρώπων. Αυτά, να είστε όλοι καλά».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency