CELEBRITIES

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος στην τελευταία οικογενειακή τους φωτογραφία

NDP Photo Agency

Ο Άγγελος Λάτσιος ήρθε στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη πριν απο 16 χρόνια και την άλλαξε μια για πάντα. Το πρώτο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ο μοναχογιός και των δύο, έχει μεγαλώσει πολύ και αυτόν τον Αύγουστο ακόμα κι αν είχες κάποια μικρή αμφιβολία για το σε ποιόν από τους δύο μοιάζει, μπορεί να στη διαλύσει άνετα. Αρκεί μία φωτογραφία.

Διάβασε κι αυτό: Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της, Μαρίνα και Άγγελο, θα σε κάνει να λιώσεις

Ο Γιάννης Λάτσιος, με τον οποίο ουσιαστικά μένει ο γιος του τον τελευταίο χρόνο, τον πήρε μαζί του στο Καμάρι Κορινθίας όπου βρέθηκε για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας του. Δεκαπενταύγουστος στο χωριό, λοιπόν, και πατέρας και γιος πόζαραν έχοντας ανάμεσά τους την χαρούμενη γιαγιά. Σαν να βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο έφηβο και μεσήλικα. Τύφλα να έχει το faceapp. Και μη βλέπεις που δεν αναφέρω τη γιαγιά ανάμεσα. Και σε εκείνη μοιάζουν πατέρας και γιος (ενδεικτικό σημείο ομοιότητας το μαλλί), αλλά είπα να επικεντρωθώ σε αυτούς. Βλέμμα, φρύδια, χαμόγελο, πυκνό μαλλί και μάγουλο όλα όμοια. Μην ψάχνεις άδικα για διαφορές σου λέω.

View this post on Instagram

#summer2019 #happybirthdaymom #family #son #grandson

A post shared by Giannis Latsios (@giannislatsios) on

 

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ κοντά στον μπαμπά του με τον οποίο έχει πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια τα τελευταία χρόνια, ενώ όπως σου έγραψα, μένει στο ίδιο σπίτι μαζί του. Η σχέση του βέβαια με τη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ τρυφερή και ζεστή όπως αποδεικνύουν τα σχόλια γεμάτα αγάπη που συχνά της κάνει στο Instagram. Η τελευταία βρίσκεται σε διακοπές με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της -αν και σχολίασε την ίδια ημέρα που ο Γιάννης Λάτσιος ανέβασε τη φωτογραφία με τον Άγγελο πως έχει κοντά της και τα τέσσερα παιδιά, προξενώντας απορία στους διαδικτυακούς της φίλους- στο Ιόνιο . Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει και τον δικό της μικρό «κλώνο» στο πρόσωπο της μικρότερης κόρης της Μαρίνας, που ωστόσο δεν δείχνει δημόσια.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency