CELEBRITIES

Γιάννης Δρυμωνάκος: Tο λάθος του στο Survivor που προκάλεσε την κρίση στη σχέση του

ndp

Μπορεί να τον ξέραμε ήδη ως αθλητή της κολύμβησης αλλά είναι δεδομένο πώς τον Γιάννη Δρυμωνάκο τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσω του Survivor 2 στο οποίο συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων. Μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης ο Γιάννης Δρυμωνάκος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και μίλησε για το λάθος που έκανε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και το οποίο προκάλεσε προβλήματα στη σχέση του με τη Βαρβάρα Κουνέλη η οποία μετρά πέντε χρόνια.

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα προστάτευα περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Ήμουν και είμαι αθλητής. Πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα που βρέθηκα στο χώρο της τηλεόρασης την πάτησα σαν πρωτάρης και επέτρεψα να προβληθούν η προσωπική μου ζωή και η σχέση μου περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό δημιούργησε τριβές», σημείωσε ο Γιάννης Δρυμωνάκος που δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι η σχέση τους είναι σε δύσκολη φάση.

«Ισχύει. Ύστερα από το Survivor έχω μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς έχουν παρουσιαστεί ορισμένες ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσω. Οπότε μοιραία μειώθηκε κατά πολύ και ο χρόνος που μπορώ να αφιερώσω στην προσωπική μου ζωή. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος που μου απομένει δημιουργεί κάποια θέματα ανάμεσά μας. Σίγουρα, όμως, υπάρχει αγάπη και σεβασμός», σημείωσε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της δημιουργίας οικογένειας: «Σαφώς και θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όχι στο κοντινό μέλλον. Πέρα από το ερωτικό κομμάτι, θέλω να ζήσω ορισμένα πράγματα και τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε βάζω πάνω απ’ όλα τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και τον αθλητισμό. Το φλερτ έρχεται τελευταίο».

Σε ό,τι αφορά το φημολογούμενο φλερτ του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία υπήρξαν συμπαίκτες ο Γιάννης Δρυμωνάκος απαντά: «Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και δεν δίνω βάση. Με την Κωνσταντίνα έκανα παρέα, όπως και με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μου. Την Κωνσταντίνα δεν θα μπορούσα να τη δω ερωτικά, παρά μόνο φιλικά και αυτό που σου λέω έχει εξήγηση: Αν πας στο Survivor και ζήσεις τα κορίτσια σε αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, το ερωτικό κομμάτι είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς. Με την Κωνσταντίνα κρατήσαμε επαφές και εκτός παιχνιδιού. Είναι η ψυχή της παρέας, τη συμπαθώ πάρα πολύ και κάθε φορά που συναντιόμαστε περνάμε υπέροχα. Έχουμε κάνει πλάκες μαζί και είναι στο friend zone μου».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agecny