CELEBRITIES

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο θα μπορούσαν να είναι το πιο κομψό boyband του σήμερα

Instagram/giannis_an34

Οι AntetocounBros όπως αυτοαποκαλούνται στα social media, δηλαδή ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ βρέθηκαν χθες όλοι στο Los Angeles, όλοι σαν μία (πολύ καλοντυμένη) γροθιά για την απονομή του βραβείου του πιο σημαντικού παίκτη της σεζόν για το NBA. Το βραβείο το πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο "Greek Freak" του αμερικανικού μπάσκετ, το αγόρι που έζησε στην πράξη το μεγαλύτερο του όνειρο. Αλλά σίγουρα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο για εκείνον αν δεν το ζούσε με τα αδέρφια του.

Διάβασε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο συγκλονιστικός λόγος του για το βραβείο του MVP και το σακάκι με τον Παρθενώνα

Τα τέσσερα αδέρφια πόζαραν στο κόκκινο χαλί με άνεση και χάρη και σε μία χρωματική πανδαισία που δύσκολα κανείς μπορεί να υποστηρίξει αν δεν είναι μέλος boyband.  Αλλά να σου πω κάτιι; Κι αυτό θα μπορούσαν να το έχουν καταφέρει, κι αν δεν ήταν και οι τέσσερις τόσο αφοσιωμένοι στο μπάσκετ δεν θα μας έκανε εντύπωση αν τους βλέπαμε να γίνονται οι νέοι NSYNC, Backstreet Boys ή One Direction για να μιλήσουμε και στη δική τους γενιά. Αυτό άλλωστε είναι που μεταδίδουν οι αδερφοί Αντετοκούνμπο όταν ποζάρουν όλοι μαζί. Την πεποίθηση ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

View this post on Instagram

Go go power rangers #Antetokounbros

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

 

Γιατί όπως έγραψε ο Κώστας μπορεί να είναι «Απλά κάποια παιδιά από τα Σεπόλια» αλλά είναι παιδιά που δε φοβήθηκαν να ονειρευτούν.

Από το απαλό σομόν κοστούμι του Κώστα Αντετοκούνμπο, μέχρι το μουσταρδί σακάκι Παπαδόγαμβρος του Θανάση, το μωβ του Άλεξ και το μπλε (με την Ακρόπολη στη φόδρα) του Γιάννη, τα τέσσερα αδέρφια αποδεικνύουν ότι και στιλιστικά ποτέ κανείς δεν πρέπει να σου βάζει περιορισμούς. Μπορείς να καταφέρεις ότι θες από το χαλί του σπιτιού σου μέχρι το κόκκινο χαλί της βράβευσης για τον MVP του NBA όλα είναι εφικτά αρκεί να το θες, να το πιστεύεις και να το στηρίζεις.

 

View this post on Instagram

What’s an amazing night!#AntetokounBros

A post shared by Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) on

«Ευχαριστώ τα υπέροχα αδέρφια μου» είπε δακρύζοντας στο πόντιουμ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και τα υπέροχα αδέρφια του έκλαψαν και εκείνα. Και η υπέροχη πόζα τους με το βραβείο στα χέρια λίγο ήθελε να μας κάνει να κλάψουμε και εμάς.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/giannis_an34