CELEBRITIES

Φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

NDP Photo Agency

Ο μεγάλος γάμος του καλοκαιριού (για την ώρα τουλάχιστον) μόλις έγινε και ο Βασίλης Κικίλιας το πήρε το κορίτσι. Το Μυστήριο έλαβε χώρα στις 18:00 στον Ι.Ν Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Οι φωτογραφίες του γάμου

NDP
NDP

Η νύφη με το γιο της, Μάξιμο

NDP
NDP

Η άφιξη του γαμπρού

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Manolides (@manolidoue) on

NDP

Οι κόρες της νύφης, Αμαλία και Αλεξάνδρα

NDP

H δημοσιογράφος και κουμπάρα του ζευγαριού, Εύα Αντωνοπούλου

NDP

Οι κουμπάροι Εύα Αντωνοπούλου και Παναγιώτης Αρκουμανέας

NDP

H σχεδιάστρια του νυφικού, Μαρέβα Μητσοτάκη

NDP

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την κόρη της, Σοφία

NDP

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη

NDP

Οι γονείς του γαμπρού

NDP
NDP

Νίκος Χατζηνικολάου και Κρίστη Τσολακάκη

NDP

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος

NDP

Αντώνης Σαμαράς

NDP

Στέλιος Παρλιάρος

NDP

Φώτης Σεργουλόπουλος και Απόστολος Μητρόπουλος

NDP
NDP

Κωστής Χατζηδάκης και Πόπη Καλαϊτζή

NDP

Αμαλία Βαρδινογιάννη και Σπύρος Καπράλος

NDP

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου

Η προετοιμασία

Το ζευγάρι, νωρίτερα, μας ενημέρωσε για την προετοιμασία που έκανε για το γάμο του. Η νύφη «ανέβασε» το νυφικό παπούτσι και τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της, ενώ ο γαμπρός απαθανατίστηκε σε παραδοσιακό ενσταντανέ να ξυρίζεται, ενώ έκανε mention τη μελλοντική σύζυγό του. Στη συνέχεια, ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία βγαίνει από το σπίτι για τελευταία φορά ως single.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Η γνωριμία

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν εκείνος πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της «Τζένη Τζένη». Ήρθαν κοντά τον Απρίλιο του 2017 και συγκατοίκησαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, γιατί έτσι συμβαίνει με τους μεγάλους έρωτες. Εν τω μεταξύ δεν απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις και έβλεπαν τα σενάρια γάμου και εγκυμοσύνης να πλέκονται σιγά σιγά στα έντυπα εκείνων των μηνών. Η είδηση του χωρισμού τους δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και ο Βασίλης Κικίλιας έφυγε τότε από το σπίτι τους στη Στησιχόρου. Οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ δημόσια για το τέλος της σχέσης τους, ίσως συναισθανόμενοι ότι δεν ήταν οριστικό. Και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, σίγουρα δεν ήταν.

Οι κουμπάροι

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» το ζευγάρι θα παντρέψουν η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, ενώ ίσως υπάρξει και τρίτο πρόσωπο στην παρέα των κουμπάρων. Ο λόγος για τη Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη (marketing & communications director της Rolex Hellas).

Δες κι αυτό: Γάμος σε νησί: 15 ρούχα που θα σου προσφέρουν τη σωστή δόση glam

Το νυφικό

Το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού ήταν “Zeus & Dione” και έφερε την υπογραφή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Η αγάπη και στήριξη των παιδιών της

Στην εκκλησία θα με συνοδέψει ο γιος μου. Του είπα πως “χωρίς εσένα αυτό δεν μπορεί να γίνει”, οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα» είπε η Τζένη Μπαλατσινού με φανερή συγκίνηση που έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν μίλησε για τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. «Οι κόρες μου τον γνώριζαν, είναι πολύ υποστηρικτικές και πάντα στη ζωή μου ήταν υποστηρικτικές. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τις κόρες μου, έχουμε χτίσει τη σχέση μας σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ» σημείωσε ενώ τα μάτια της βούρκωναν. «Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη, θεωρεί πως όλα είναι καλά και αυτό είναι κάτι που το νιώθεις στο σπίτι. Είναι πάρα πολύ γλυκούλης. Το πιο σημαντικό μέσα σε ένα σπίτι είναι η ισορροπία σε μια καθημερινότητα που είναι δύσκολη για όλους μας, κι εκεί είναι που ήρθαν όλα και έκαναν match».

Διάβασε κι αυτό: Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για το χωρισμό από τον Κικίλια και το διαζύγιο από τον Κωστόπουλο

Η επιθυμία για παιδί

Για το ζήτημα του παιδιού που έθιξε στο Πρωινό ο Βασίλης Κικίλιας παραδεχόμενος ότι σκέφτεται να κάνει ένα παιδί. «Ε, δεν μπορεί να το σκέφτεται μόνος του. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω χρόνια ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Θεωρώ ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας δίπλα στον άλλο και από μία ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλο στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ πριν κοιμηθείς και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί» είπε η Τζένη Μπαλατσινού. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, δήλωσε σχετικά: «Ότι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».