CELEBRITIES

Τα 3 “μυστικά” της Emilia Clarke που σίγουρα δε γνώριζες

Αναμφίβολα, το Game of Thrones αποδείχτηκε σταθμός στην καριέρα της Emilia Clarke, όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση των περισσότερων πρωταγωνιστών και μη της σειράς – φαινόμενο.

Τη γνωρίσαμε ως Daenerys Targaryen στην υπερπαραγωγή του HBO και οι περισσότεροι τη συνδέσαμε με τον ρόλο χωρίς καν να περνάει από το μυαλό μα πως πίσω από τη φιγούρα της δυναμικής νέας αγαπημένης (;) του Jon Snow κρύβεται μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός που ουδεμία σχέση έχει με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Η Emilia Clarke, βλέπετε, είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος που πριν γίνει γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, δούλεψε σκληρά εκτός καλλιτεχνικού χώρου, καταφέρνοντας εντέλει να πετύχει τους στόχους της.

Το βιογραφικό της; Πλουσιότατο. Εμείς, όμως, ξεχωρίσαμε τα τρία πιο… ιντριγκαδόρικα ”μυστικά” της που πιθανότατα δεν γνωρίζετε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Απέρριψε τον ρόλο της Anastasia Steele στην ταινία Fifty Shades of Grey

Και ο λόγος; Το γυμνό. Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορεί στο Game of Thrones να την έχουμε δει γυμνή πολλάκις, ωστόσο η ίδια θεώρησε πως τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια του Christian Grey δεν της ταίριαζαν. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως πολύ θα θέλαμε να τη δούμε σε τέτοιο ρόλο.

Πριν την επιτυχία της στο Game of Thrones εργαζόταν ως μεσίτρια ακινήτων

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Η ηθοποιός  για δύο ολόκληρα καλοκαίρια εργαζόταν σε μεσιτικό γραφείο προκειμένου να βρει τα χρήματα να πληρώσει το νοίκι της και να καλύψει τις βασικές της ανάγκες. Αυτή ήταν μία από τις 6 δουλειές που έκανε τότε…

Για να δώσει το ”παρών” στο casting του GoT δήλωσε άρρωστη στη δουλειά της

Τότε εργαζόταν σε μία εταιρεία catering. Μόλις την κάλεσαν για audition από το HBO, εκείνη βίωσε τον απόλυτο πανικό, καθώς είχε μόλις 24 ώρες για να προετοιμάσει το κομμάτι της ερμηνείας της. Και σα να μην έφτανε αυτό, αναγκάστηκε να δηλώσει άρρωστη στη δουλειά της για να καταφέρει να ”ξεφύγει” για μια μέρα και να δώσει ραντεβού με… την επιτυχία. Τέσσερις ημέρες αργότερα της ανακοίνωσαν πως ο ρόλος της Daenerys Targaryen ήταν δικός της!

Δεν τα κατάφερε κι άσχημα η Emilia…