CELEBRITIES

H Καλίσι από το GoT εξομολογείται την ανασφάλεια που είχε με το σώμα της

Η μητέρα των Δράκων, η Καλίσι του Game of Thrones, μπορεί να δίνει την εντύπωση της δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, όμως στα 18 της τα πράγματα δεν ήταν όπως σήμερα.

Για χάρη της Teen Vogue, η Emilia Clarke έδωσε συμβουλές στον 18χρονο εαυτό της, με βάση το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στη ζωή της μέχρι σήμερα και όλα τα μαθήματα που έχει πάρει από τις εμπειρίες χρόνων.

Στην αρχή λοιπόν της μιλάει για τους φίλους και εξηγεί πως “το ταξίδι που ζεις τώρα δεν θα μοιάζει με αυτό των φίλων σου. Ό,τι κάνουν εκείνοι θα τους γεμίσει χαρά κι ευχαρίστηση, κι ό,τι κάνεις εσύ, μπορεί να χρειαστεί να παλέψεις γι’ αυτό, αλλά θα σε γεμίσει επίσης χαρά κι ευχαρίστηση.”

Στη συνέχεια την ενθαρρύνει να μην απογοητεύεται από τις μικρές αποτυχίες “Ξέρω ότι δεν μπήκες αυτή τη φορά στη δραματική σχολή, αλλά θα τα καταφέρεις. Κι έχεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις”.

Και τέλος μιλάει για την εικόνα που είχε για το σώμα της “Δεν είσαι τόσο χοντρή όσο νομίζεις. Υπάρχουν γυναίκες που είναι έτσι και γυναίκες που είναι αλλιώς. Κι οι άνθρωποι αγαπούν κι εκείνες τις γυναίκες που είναι αλλιώς, γιατί και πάλι συνεχίζουν να είναι γυναίκες”. Απόλαυσέ τη στο βίντεο που ακολουθεί.