CELEBRITIES

Game of Thrones: Οι μισθοί των πρωταγωνιστών της σειράς φέρνουν ζάλη στο κεφάλι

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones ξεκίνησε τα ξημερώματα στην Αμερική και μάλλον ανήκεις στους πολλούς που σήμερα ζουν μηχανικά περιμένοντας το βράδυ όταν το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν θα προβληθεί στη Nova. Λίγες ώρες πριν το ρολόι δείξει 10 το βράδυ οπότε και θα προβληθεί το επεισόδιο (ετοιμάσου και στις 11 το βράδυ για το live chat του Oneman.gr όπου θα μπορείς να σχολιάσεις τα πάντα), εμείς δεν θα σε αφήσουμε παραπονεμένη. Θα σου δώσουμε μια πληροφορία για τη σειρά και τους πρωταγωνιστές της, που ουδεμία σχέση έχει με σενάρια spoiler και ανατροπές. Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες για τους μισθούς των πρωταγωνιστών της επικής σειράς και μπορούμε με βεβαιότητα να σου πούμε πώς κάποιοι από αυτούς έκαναν την τύχη τους για πάντα.

Το budget κάθε επεισοδίου του 8ου και τελευταίου κύκλου είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα 15 εκατομμύρια δολάρια πράγμα που δείχνει ότι το HBO έχει πολλά να ξοδέψει για τους ηθοποιούς της σειράς. Οι πέντε πρωταγωνιστές της, ο Kit Harington (Jon Snow), η Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ο Peter Dinklage (Tyrion Lannister), η Lena Headey (Cersei Lannister) και ο Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) θεωρείται πως λαμβάνουν 1,2 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο όπως αποκάλυψε το The Hollywood Reporter τον Οκτώβριo.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγάλουν περίπου 7,2 εκατομμύρια δολάρια μόνο για αυτή τη σεζόν των 6 επεισοδίων. Στην προηγούμενη όπως έχει γράψει το Variety έπαιρναν μεταξύ 500.000 και 600.000 δολάρια ανά επεισόδιο και ενώθηκαν για να διεκδικήσουν ακόμα υψηλότερους μισθούς.

Η βρετανική εφημερίδα The Express πάντως ισχυρίζεται ότι φέτος οι πέντε αυτοί ηθοποιού βγάζουν περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, καθώς στον μισθό τους περιλαμβάνονται και κάποια bonus από τις επαναλήψεις των επεισοδίων.

Το 2017 πάντως οι πρωταγωνιστές του GoT βρέθηκαν στην τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών της τηλεόρασης στην λίστα του Variety. Μπροστά τους ήταν μόνο ο Robert DeNiro (775 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο της δικής του τηλεοπτικής σειράς Τhe Wizard of Lies) και ο Mark Hamon (525 χιλιάδες δολάρια για κάθε επεισόδιο του NCIS).

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP