CELEBRITIES

Μάλλον δεν περίμενες ότι η Gal Gadot πήρε τόσα χρήματα για τη Wonder Woman

Η Wonder Woman της Patty Jenkins έσπασε το ρεκόρ του box office για τις ταινίες που έχουν σκηνοθετηθεί από γυναίκες, σημειώνοντας τον αριθμό εσόδων 100.5 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της.

Βέβαια από αυτό το νούμερο, η αμοιβή της Gal Gadot, που κατέχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι μόνο 300 χιλιάδες δολάρια. Ναι μεν, το μισθολογικό χάσμα είναι τεράστιο πρόβλημα και στο Hollywood, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο στο νούμερο της αμοιβής της και το γεγονός ότι η Gal δεν ήταν και κανένα μεγάλο όνομα πριν από την Wonder Woman. Αντίστοιχα, και ο Chris Evans πήρε το ίδιο ποσό για την πρώτη ταινία Captain America, οπότε ίσως εδώ δεν είναι απόλυτα σεξιστικό το πρόβλημα.

Βέβαια, η Gadot γύριζε σκηνές δράσης για την ταινία, ενώ ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, οπότε και πάλι το ποσό φαντάζει αρκετά μικρό για το ρίσκο που έπαιρνε με την υγεία του παιδιού της και τη δική της.

Σύμφωνα με το Daily Dot, η Gadot έχει υπογράψει συμβόλαιο για τρεις ταινίες (Batman v. Superman, Wonder Woman, και Justice League), και θα πάρει από 300000 δολάρια για την κάθε μία. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο επίσης νέος Henry Cavill, πήρε 14 εκατομμύρια δολάρια για το Man of Steel.

Σίγουρα πάντως, η φήμη που απέκτησε η Gal με τη Wonder Woman, θα μεταφραστεί σε περισσότερα μηδενικά στο μέλλον. Οπότε ακόμα κι αυτό, είναι κάτι.

Κεντρική φωτογραφία: (AP Photo/Rebecca Blackwell)