CELEBRITIES

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξήγησε γιατί ήταν λογικό να “χαθεί” με τη Μαρία Μπακοδήμου

Με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο της εκπομπής DoT. Ο παρουσιαστής, ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για τον «χωρισμό» του από το τηλεοπτικό του ζευγάρι, τη Μαρία Μπακοδήμου μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας. Πώς αποφάσισαν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα και γιατί; Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε τις απαντήσεις.

«Θα σου πω τι έγινε. Όταν τελειώσαμε η Μαρία δεν αισθανόταν καλά με αυτό το concept  πλέον. Με έπιασε λοιπόν κάποια στιγμή και μου είπε ότι κοίταξε να δεις, εγώ θέλω να επαναπροσδιοριστώ. Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω. Ίσως να ήθελε να επαναπροσδιοριστεί και σαν άνθρωπος και να ήθελε να ήθελε να κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της. Και της είπα φυσικά να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα. Και έτσι έγινε. Για αυτό η Μαρία μπήκε σε μια άλλη μορφή εκπομπών και κάνει άλλα πράγματα, κάτι το οποίο της κάνει πολύ καλό ως επαγγελματία. Ήθελε εκείνη την περίοδο να κάνει κάτι διαφορετικό. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά σέβομαι τον άλλον που θέλει να αλλάξει. Τι να κάνει; Με το ζόρι κάτι το οποίο δεν της αρέσει; Οπότε εγώ ήμουν αρωγός σε αυτή την ιστορία» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ακόμα και αν καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε εκείνη την χρονιά ως νεότερος πατέρας ήταν σε μια διαφορετική φάση ζωής. «Καταλάβαινα μέσα στη χρονιά ότι κάτι συνέβαινε, εγώ όμως ξέρεις τι συνέβαινε; Ήμουν πολύ με τον Γιώργο. Οπότε εγώ έφευγα από τη δουλειά, πήγαινα στο παιδί μου, έκανα άλλα πράγματα, ήμουν σε άλλη φάση. Όπως ήταν η Μαρία όταν πρωτοέκανε τα παιδιά της που ήταν πολύ αφοσιωμένη σε αυτό το πράγμα.  Οπότε όταν ένας άνθρωπος αλλάζει το μυαλό του, δεν γίνεται να επιμένεις σε κάτι που δεν θέλει γιατί δεν θα βγει καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Του έλειψε η Μαρία Μπακοδήμου; Ο ίδιος σημείωσε: «Με τη Μαρία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είμαστε 20 χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Όταν είσαι στη δουλειά κάθε μέρα μαζί, αυτό το πράγμα σου δημιουργεί μια οικειότητα, ότι η ζωή σου είναι έτσι. Όταν σταματά η επαγγελματική ενασχόληση λογικό είναι λίγο να χαθείς. Υπήρχε ένα στανταράκι ότι θα τη δω κάθε μέρα στην τάδε ώρα που μετά δεν υπήρχε, οπότε αυτό το πράγμα μου έλειψε. Μπορείς να πεις ότι μου έλειψε η τηλεοπτική μου συντροφιά, αλλά ήταν και ουσιαστική». Όσο για το πώς του φαίνονται όσα κάνει σήμερα η πρώην τηλεοπτική του παρτενέρ ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε: «Η Μαρία είναι πολύ ανανεωμένη. Φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που περνά πολύ ωραία με αυτό που κάνει».