CELEBRITIES

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι έγκυος. Ποιος είναι ο σύντροφός της;

ndp

Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη αλλά όπως φαίνεται απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Η Φωτεινή Αθερίδου είναι καλά στην προσωπική της ζωή την οποία μοιράζεται με έναν άλλο Κωνσταντίνο, τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλαρά. Μάλιστα είναι τόσο καλά που μαζί του είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο, το μεγαλύτερο ίσως βήμα στην σχέση τους. Η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, όπως αποκάλυψε το Hello στο εξώφυλλο του που δημοσιεύτηκε στο Instagram. H 29χρονη γνώρισε τον Κωνσταντίνο Μαγκλαρά στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως», που σκηνοθετεί η μητέρα της Φωτεινής και στην οποία συμμετέχει εκείνος. Όπως βλέπεις ο ηθοποιός διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τους γονείς της Φωτεινής Αθερίδου με τους οποίους φωτογραφήθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης. Μαζί τους πόζαρε και η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη.

ndp

 NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντινος Μαγκλαράς αποφοίτησε το 2013 από το Θέατρο Τέχνης και κατευθείαν ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Πριν τις σπουδές του στο θέατρο είχε τελειώσει την σχολή ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργαζόταν ως γυμναστής. Το θέατρο τον κέρδισε και μέσα από αυτό βρήκε και τον μεγάλο έρωτα όπως έχεις ήδη καταλάβει. Και μπορεί η Φωτεινή Αθερίδου να ήθελε να κρατήσει όπως πάντα την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά καμιά φορά τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ενίοτε προσγειώνονται στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Με το καλό!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency