CELEBRITIES

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη on camera εμφάνιση μετά την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Instagram.com/fotiniatheridou/

Πριν από λίγες ημέρες ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time έκανε λόγο για μία ευχάριστη εξέλιξη στην οικογενειακή ζωή της Φωτεινής Αθερίδου. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζγυός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, περιμένουν την άφιξη ενός ακόμα μέλους στην οικογένειά τους, καθώς η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Την είδηση επιβεβαίωσε σχεδόν άμεσα ο καλός φίλος της ηθοποιού, Δημήτρης Μακαλιάς, μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς που συμμετέχει στην τηλεοπτική παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open, είχε επιβεβαίωσει την είδηση σημειώνοντας ότι η Φωτεινή Αθερίδου διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έχουν ακόμα ένα παιδί, τον περίπου 3 ετών Θοδωρή, που πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή Αθερίδη.

Ο τελευταίος ήταν που πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή Breakfast @ Star για το γεγονός ότι θα αποκτήσει ένα ακόμα εγγόνι. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Η κόρη μου είναι μία χαρά, είναι στο θέατρο. Έχει εύκολη εγκυμοσύνη, είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το φύλο του μωρού, δεν έχω κάποια προτίμηση. Ό,τι είναι», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Φωτεινή Αθερίδου συμμετέχει στη διανομή της παράστασης Μισάνθρωπος του Γιάννη Κακλέα. Ο σύντροφός της, συμμετέχει στην παράσταση Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού για δεύτερη χρονιά.

«Να ζήσει! Με το καλό! Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Τη βλέπω τη Φωτεινή, έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη, γι’ αυτό μπορεί και παίζει στο θέατρο. Έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει να παίζει καθώς μεγαλώνει η κοιλίτσα», σχολίασε με τη σειρά της στην πρωινή εκπομπή του Star, η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη.

Η εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ ήταν εκείνη που εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της Φωτεινής Αθερίδου μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της. Ως συνηθίζει, η Φωτεινή Αθερίδου που φέτος παρουσίασε και την πρώτη της σειρά, The Friend στην ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1 + με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρυσοστόμου, προστατεύει την ιδιωτική της ζωή, γι’ αυτό και δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της.

«Πολύ χαρούμενη, νιώθω πολύ ωραία, σας ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει η Φωτεινή Αθερίδου πριν βρεθεί εντός του θεάτρου όπου παρουσιάζεται η παράσταση Μισάνθρωπος.

Μιλώντας στο LadyLike και τη Δέσποινα Δημά η Φωτεινή Αθερίδου είχε αναφερθεί στην πρώτη της εγκυμοσύνη την οποία είχε χαρακτηρίσει ένα από τα ανατρεπτικά γεγονότα της ζωής της. «Ούτε το περίμενα, ούτε το είχαμε οργανώσει. Με τον Κώστα ήμασταν σε τελείως άλλη φάση, αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη. Αν μου έλεγες γύρνα πίσω τον χρόνο και πάρε μία άλλη απόφαση, είμαι σίγουρη πως οποιαδήποτε άλλη διαδρομή κι αν είχα ακολουθήσει, θα ήταν χάλια», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Λέω αυτά που πιστεύω κι αυτά που νιώθω χωρίς να φοβάμαι τα σχόλια που θα ακουστούν», τόνιζε η ηθοποιός που μέσω του Instagram της αλλά και μέσω των συνεντεύξεών της είχε μιλήσει για τις αρχικές της αμφιβολίες σε σχέση με την απόκτηση του παιδιού της, αλλά και τον σταδιακό τρόπο με τον οποίο γνώρισε και αγάπησε τελικά τον γιο της.

«Ανέφερα μόνο πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό το οποίο αισθάνεται πως θέλει να κάνει, ώστε να είναι καλά αυτός και κατ’ επέκταση να είναι καλά και το παιδί σου το οποίο θα το έχεις υπ’ ευθύνη σου για όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις αυθαίρετα και να το φέρνεις στον κόσμο και να του καταστρέφεις τη ζωή μην μπορώντας να το στηρίξεις και να το βοηθήσεις.

“Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ αλλά δεν το λατρεύω. Τώρα που το γνώρισα το αγαπάω” δήλωσα στην εκπομπή και είναι έτσι ακριβώς», ανέφερε σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις της για τη μητρότητα με την πολύτιμη ειλικρίνεια που τη διακατέχει.