ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας: Οι γνωστές και άγνωστες φιλίες των διασήμων που θέλουμε να κρατήσουν για πάντα

Ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet. WireImage Dan MacMedan

Ήξερες ότι ο Marilyn Manson και ο Johnny Depp έχουν ίδια τατουάζ; Ότι ο Ed Sheeran έχει ζήσει στο εξοχικό της Courtney Cox; Υπάρχουν δυνατές φιλίες στο Hollywood που καταφέρνουν να επιβιώνουν παρά τα έντονα προγράμματα των καλλιτεχνών, φιλίες που μας εμπνέουν να πιστέψουμε στο Best Friends Forever που κάποτε γράφαμε στα σχολικά μας λευκώματα, φιλίες που ευχόμαστε να κρατήσουν για πάντα. Και σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας δεν θα μπορούσαμε να μην τις τιμήσουμε.

Jennifer Lawrence – Emma Stone

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο κοινός τους φίλος Woody Harrelson τις έφερε κοντά και έγιναν αυτοκόλλητες. Οι δύο ηθοποιοί περνούν συχνά χρόνο μαζί, έχουν κοινές φωτογραφίες, ενώ στην ιστορία έχει μείνει η απόφασή τους να μην πάνε στα πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών του 2018 γιατί προτίμησαν να περάσουν το βράδυ στο σπίτι γελώντας παρέα.

 

Snoop Dog & Martha Stewart

Αν μπορείς να σκεφτείς μια πιο απροσδόκητη φιλία σου βγάζω το καπέλο. Οι δυο τους είναι ζευγάρι περισσότερο από 10 χρόνια και η φιλία τους ξεκίνησε όταν εκείνη τον κάλεσε στην εκπομπή της The Martha Stewart Show. Οι δυο τους μάλιστα θέλησαν το 2016 να παρουσιάσουν και τη δική τους εκπομπή με αφορμή την οποία είχαν μιλήσει για την φιλία τους στην εκπομπή Today.

Kate Hudson – Jennifer Aniston

Οι συμπρωταγωνίστριες της ταινίας “Mother’s Day” έγιναν πολύ καλές φίλες αφού συνεργάστηκαν στην ταινία του 2015. Η Kate Hudson μάλιστα ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες της ηθοποιού για τα 50στα της γενέθλια. Οι δυο τους μπήκαν στο photobooth του πάρτι μαζί με την Gwyneth Paltrow (επίσης καλή φίλη της Jennifer Aniston με την οποία μοιράζονται και κοινό γούστο, αφού και οι δύο υπήρξαν ζευγάρι με τον Brad Pitt), και οι φωτογραφίες τους προδίδουν πόσο καλά περνούν μαζί.

Johnny Depp – Marilyn Manson

AP Photo/Katy Winn

Είναι τόσο καλοί φίλοι που ο Marilyn Manson έγινε νονός της κόρης του Johnny Depp, Lily Rose. Ο Manson βρίσκεται στο πλευρό του Johnny στις πρεμιέρες του και ο Depp συχνά συμμετέχει σε συναυλίες του Manson. Οι δυο τους έχουν κάνει και matchy matchy τατουάζ προς τιμήν της φιλίας τους.

Kate Winslet – Leonardo DiCaprio

Photo by Matt Sayles/Invision/AP

Μπορεί ο «Τιτανικός» να βυθίστηκε αλλά η φιλία μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας του James Cameron έμεινε για πάντα ζωντανή. Συχνά οι δύο ηθοποιοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο με τον Leonardo να έχει πει για την Kate ότι είναι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της.

Ed Sheeran – Courteney Cox

Χωρίς ενοίκιο και με μόνη υποχρέωση να φτιάχνει τσάι και να στρώνει το κρεβάτι του άφησε η Courteney Cox τον Ed Sheeran να ζήσει κάποτε στο εξοχικό της στην παραλία. Ο Ed Sheeran μάλιστα ήταν εκείνος που σύστησε την καλή του φίλη στον Johnny McDaid με τον οποίο παρότι η Courteney δεν είναι πια αρραβωνιασμένη εξακολουθούν να είναι ζευγάρι.

50cent – Bette Middler

Μιλώντας για απροσδόκητες φιλίες αυτή της Bette Middler και του 50cent δεν θα μπορούσε να μη μας έρθει στο μυαλό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν δούλεψαν μαζί στο New York Restoration project το 2008. Είναι πολύ καλοί φίλοι και προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης που αγαπούν. Και όπως έχει πει ο 50cent όταν είναι κοντά στη φίλη του βλέπει τα πράγματα καλύτερα.

James McAvoy – Michael Fassbender

Jon Furniss/Invision/AP

 

Από τότε που βρέθηκαν να παίζουν μαζί στο X-Men: First Class το 2011 οι δύο ηθοποιοί έγιναν φιλαράκια και μας πρόσφεραν άφθονες πόζες ομορφιάς στο κόκκινο χαλί. Οι δύο ηθοποιοί έχουν δει να γεννιούνται και φήμες για ρομαντική σχέση μεταξύ τους, έχουν αστειευτεί ότι έχουν παντρευτεί και στην Αμερική και την Ιρλανδία και γενικώς σπάνε πλάκα παρέα και μπροστά στις κάμερες και πίσω από αυτές και ελπίζουμε να συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι τα βαθιά και εξίσου γοητευτικά τους γεράματα.