CELEBRITIES

Η “Julie” από τα Φιλαράκια μιλά για το bullying που δέχθηκε στη σειρά

Θυμάσαι τη γλυκιά Julie στο δεύτερο κύκλο της λατρεμένης σειράς, "Friends", που τα έφτιαξε με το Ross, πάνω που η Rachel είχε μάθει ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της; Πήγε με λουλούδια στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί από το ταξίδι του στην Κίνα και εκείνος γύρισε ζευγαρωμένος με την παλιά συμφοιτήτριά του, Julie.

Διάβασε κι αυτό: H Courteney Cox δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από “Τα Φιλαράκια” πριν καν ξεκινήσει η σειρά

Ε τι ήταν να το δει αυτό το φανατισμένο κοινό της σειράς; Υπενθυμίζω ότι οι κωμικές σειρές τότε γυρίζονταν παρουσία live κοινού και τα γέλια δεν ήταν «κονσέρβα», αλλά πραγματικά.

 

Όταν λοιπόν έσκασε μύτη η κατά τα άλλα γλυκιά Julie, ήταν σαν να χαλούσε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ross και της Rachel να είναι μαζί. Έτσι το είδε και το κοινό και της έκανε ατελείωτο bullying κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτός ήταν και ο λόγος που την είδαμε σε λίγα επεισόδια. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ηθοποιός Lauren Tom, σε συνέντευξη που έδωσε για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Είπε για την εμπειρία της: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για τα επίπεδα θυμού και το δηλητήριο που θα μου έριχνε το live κοινό. Προσπαθούσα πολύ για να μην πληγωθώ και έπρεπε απλά να το συνηθίσω. Αλλά καταλάβαινα ότι το κοινό ψήφιζε το ζευγάρι “Rachel- Ross”, όπως κι εγώ εξάλλου».