CELEBRITIES

Η Courteney Cox δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από “Τα Φιλαράκια” πριν καν ξεκινήσει η σειρά

Willy Sanjuan/Invision/AP

Ήταν το 1994 όταν «Τα Φιλαράκια» ξεκίνησαν να προβάλλονται στην Αμερική. Η Courteney Cox ως Monica Geller, η Lisa Kudrow ως Phoebe Buffay, η Jennifer Aniston ως Rachel Green, ο Matt LeBlanc ως Joey Tribbiani, ο Matthew Perry ως Chandler Bing και ο David Schwimmer ως Dr. Ross Geller πρωταγωνιστούν στη σειρά-ορόσημο.

«Εκείνο με τους έξι μας να πηγαίνουμε στο Λας Βέγκας και κανείς δεν ήξερε ακόμη ότι ήμασταν F.R.I.E.N.D.S». Με αυτή τη λεζάντα και μία παλιά φωτογραφία των πρωταγωνιστών η Cox μας δείχνει πώς ήταν οι έξι τους πριν καν ξεκινήσει η προβάλλεται η σειρά.

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν την πρώτη προβολή της σειράς, στη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λας Βέγκας, που είχε διοργανώσει ο σκηνοθέτης James Burrows.

Jennifer Aniston: ”Αυτός είναι ο άντρας που δεν θα με παντρευτεί ποτέ”

Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει για αυτό το ταξίδι και πώς του ήρθε η ιδέα να ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας. «Ήμουν και με τους έξι τους και -δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό- τους λέω, “Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για ανωνυμία. Μόλις βγει η σειρά, δεν μπορέσετε ποτέ ξανά να πάτε οπουδήποτε χωρίς να σας καταδιώκουν». Ο Burrows ήξερε από την πρώτη στιγμή πως η σειρά θα απογειωνόταν και τελικά είχε απόλυτο δίκιο για εκείνο το ταξίδι στο Λας Βέγκας.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP