CELEBRITIES

H Fergie μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Η 42χρονη Fergie, μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επί 8 χρόνια σύζυγό της Josh Duhamel άνοιξε την καρδιά της στη βρετανική εφημερίδα "i". Και είπε πολλά, κυρίως για την πιο καταστροφική σχέση της ζωής της. Αυτής με τις "σκληρές" ουσίες.

Η πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas αποκάλυψε πως ήταν εξαρτημένη από την κρυσταλλική μέθη. “Στα χειρότερά μου, υπέφερα από ψύχωση και άνοια εξαιτίας των χημικών”. Και συνεχίζει: “Βασικά είχα παραισθήσεις κάθε μέρα”, συμπληρώνοντας πως χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος αφού έκοψε το συγκεκριμένο ναρκωτικό για να σταματήσει να βλέπει πράγματα και να ηρεμήσει το μυαλό της. “Εκεί που καθόμουν ξαφνικά έβλεπα μπροστά μου μια μέλισσα ή ένα λαγό. Τα ναρκωτικά ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικά, ώσπου συνέβη το αντίθετο. Αλλά να σου πω κάτι;είμαι ευγνώμων για την ημέρα που μου συνέβη. Γιατί αυτή είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο”.

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas ανέπτυξε εθισμό στη μεθαμφεταμίνη το 2001. Είχε μιλήσει κι άλλη φορά γι’ αυτό, αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες, ενώ έχει δηλώσει πως η υπνοθεραπεία της βοήθησε να ξεπεράσει την εξάρτηση.

Την λένε Fergie και πλέον είναι καλά. Αυτή την εποχή προμοτάρει το σόλο άλμπουμ της, το πρώτο στα τελευταία 11 χρόνια και δηλώνει πως η απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο 4χρονος γιος της. 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP