CELEBRITIES

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια αιφνιδιαστική εξομολόγηση για το διαζύγιό της: “Επειδή το έζησα δε σημαίνει ότι όλα καλά”

NDP Photo Agency

Οι συνεντεύξεις μοιάζουν με συζητήσεις. Οι συζητήσεις περιέχουν εξομολογήσεις. Κι αν έχεις συνηθίσει οι εξομολογήσεις να γίνονται από τον συνεντευξιαζόμενο, καμιά φορά γίνονται και εξομολογήσεις από την πλευρά του ανθρώπου που κάνει τις ερωτήσεις. Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Διάβασε κι αυτό: Η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της με εργατική φόρμα και 7 ακόμη για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Το σημείο που πυροδότησε την εξομολόγηση, μετά τα όσα είχαν πει για τους πρώην συνεργάτες του παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και τον εαυτό του ως επαγγελματία, ήταν το κεφάλαιο διαζύγιο.

 

«Έχω ένα διαζύγιο και μπορώ να σου πω ότι έχει στιγματίσει τη ζωή μου, έχω κι ένα παιδί από αυτόν τον γάμο. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και πάνω από όλα το ξεπέρασε το παιδί» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης λίγο αφού είχε μιλήσει για την τωρινή του σύζυγο με την οποία, όπως είπε, υπάρχει χημεία σε όλα τα επίπεδα. «Είμαι κατά του διαζυγίου, είμαι υπέρ της υπερπροσπάθειας να μείνει ένα ζευγάρι μαζί, και να βγάλει τα εγώ του, να βγάλει τα θέλω του και να προσπαθήσει από κοινού να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Κι αν δεn μπορεί τότε, ναι, το διαζύγιο είναι μονόδρομος», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο.

«Συμφωνώ. Επειδή το έζησα, δε σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω «πολλά ζευγάρια παίρνουν διαζύγιο». Δε σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα. Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα», είπε η Φαίη Σκορδά συγκινημένη.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, του Δημήτρη και του Γιάννη, το 2016. «Ναι δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα» έλεγε η κοινή τους ανακοίνωση στη Real News.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη Gala, όπου βρέθηκαν και οι δύο καλεσμένοι. Τότε υπήρξε ένταση μεταξύ τους, αλλά η κόντρα τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Έξι μήνες πέρασαν μέχρι οι δυο τους να καταλήξουν ζευγάρι. Ο γάμος ήρθε το καλοκαίρι του 2010 με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και περισσότερους από 500 καλεσμένους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency