CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Η σέξι πόζα στην παραλία και οι διακοπές με τους γιους της στην Χαλκιδική

NDP Photo Agency

Αν είσαι βορειοελλαδίτης, το καλοκαίρι σου δεν είναι καλοκαίρι αν δεν περάσεις έστω και για λίγο από μια μαγευτική παραλία της Χαλκικδικής. Έτσι και η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν αναλάβει και πάλι τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, χαίρεται τις ομορφιές της Χαλκιδικής.

@themisgeorgantas

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Και μπορεί να έχει γραφτεί πως στην νέα σύνθεση του Πρωινού από Σεπρέμβρη, Θέμης και Φαίη δεν θα είναι μαζί, ωστόσο φαίνεται πως οι δυο παρουσιαστές διατηρούν άριστες σχέσεις. Απόδειξη; Η σέξι πόζα της παρουσιάστριας σε παραλία της Χαλκιδικής, δια χειρός Θέμη Γεωργαντά. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Βόρεια Ελλάδα όπου χαίρεται το καλοκαίρι μαζί με τους δύο γιους της.

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

 

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι αυτή την ώρα, οι αλλαγές στο Πρωινό αναμένονται ριζικές. Στην πραγματικότητα, ο μόνος που θα παραμείνει από τη σύσταση της περσινής ομάδας που πλαισιώνει τη Φαίη Σκορδά είναι ο Άρης Καβατζίκης.

Τα δύο νέα πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» για είναι η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Φαίη επί εποχής Mega. Πέρα από το βασικό πάνελ, συνεργάτες που μένουν και φέτος είναι η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency