Φαίη Σκορδά: Η σέξι πόζα στην παραλία και οι διακοπές με τους γιους της στην Χαλκιδική

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει, ε, Φαίη;

Αν είσαι βορειοελλαδίτης, το καλοκαίρι σου δεν είναι καλοκαίρι αν δεν περάσεις έστω και για λίγο από μια μαγευτική παραλία της Χαλκικδικής. Έτσι και η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν αναλάβει και πάλι τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, χαίρεται τις ομορφιές της Χαλκιδικής.

@themisgeorgantas

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Και μπορεί να έχει γραφτεί πως στην νέα σύνθεση του Πρωινού από Σεπρέμβρη, Θέμης και Φαίη δεν θα είναι μαζί, ωστόσο φαίνεται πως οι δυο παρουσιαστές διατηρούν άριστες σχέσεις. Απόδειξη; Η σέξι πόζα της παρουσιάστριας σε παραλία της Χαλκιδικής, δια χειρός Θέμη Γεωργαντά. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Βόρεια Ελλάδα όπου χαίρεται το καλοκαίρι μαζί με τους δύο γιους της.

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

 

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι αυτή την ώρα, οι αλλαγές στο Πρωινό αναμένονται ριζικές. Στην πραγματικότητα, ο μόνος που θα παραμείνει από τη σύσταση της περσινής ομάδας που πλαισιώνει τη Φαίη Σκορδά είναι ο Άρης Καβατζίκης.

Τα δύο νέα πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» για είναι η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Φαίη επί εποχής Mega. Πέρα από το βασικό πάνελ, συνεργάτες που μένουν και φέτος είναι η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ